IZVORNA PORUKA: MarinaDK
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
zatvoriti vrata da tvoje dijete nebi RUČALO sa njihovim djeteom meni je strašna...
pa ja i djete od komšinice nahranim ako je tu u igrii bilo, a kamoli zaovinu djecu il ona moju...
Mislim da ti treba distanca sa vaše strane koju su oni već postavili sa svoje.
Sto se tice djevera opet potpisujem drugaricu Hanady, ja bi se grozno osjecala da neko moje dijete ostavi pred kucnim pragom + da mu nedaju da jede , grozno fakat...Ne mogu da shvatim mogli su je barem kuci donijeti , ali nek ti to bude lekcija svoje dijete uz sebe, sa sobom i ja bi tuzna bila da mi neko zalupi vrata pred nosom na takav nacin....
Pusa za vas troje
Ja stvarno ne znam kako ste vi skontale da su oni zaključali vrata zato što ne žele dati malenoj da jede!!!!
Moja jetrva izvodi čitav cirkus da nahrani svoju curicu.
Izmedju nje i moje su tri mjeseca razlike.
Kad je vrijeme ručka, doručka, večere - ja svojoj ne dam da ide kod njih, jer malena neće htjeti jesti.
Žena nije ostavila dijete samo u dvorištu, i nije joj zalupila vrata ispred nosa.
Sem toga, dijete je ostalo sa svojom mamom.
Bile su dovoljno dugo skupa vani, zar sada moram ja objašnjavati nekome zašto sam zaključala vrata iza sebe. Možda je vrata zaključala da ne bi njena malena opet izašla vani?
A ti Sanela nisi trebala nositi svoje dijete, i moje se baca, samo treba pustiti da prodju te dvije tri minute, i skrenuti joj pažnju na nešto drugo.
MOžda ja nisam preosjetljiva, ali ja se na svoju jetrvu ne bih naljutila da zaključava vrata od stana. Trebali su mi mjeseci da svom mužu objasnim da ne može samo za šteku i ući kod brata kod hoće, bez obzira što mu brat živi vrata do vrata kod roditelja. Dok djever nije bio ozenjen, nisam nista govorila. Braca su, bolila me briga, ali kad se djever ozenio, e ne moze vise samo tako da se upada s izrazom lica: Ja doso....
Pozvoni ili pokucaj, ili prozovi na tel. pa onda uđi.
< Poruku je uredio hanabanana -- 8.2.2011 13:27:09 >