Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Pridružujem se čestitkama, sve najbolje, uživajte u momentima _____________________________Mamino pile se rodilo 12.02.2009
Juupiiiiiiiiiiiiiiiiii cestitamoooooooooo od srca _____________________________L. 04.12.2009. E. 19.03.2015. Moje princeze
Čestitam
Čestitam! Puno sreće
Čestitke i od nas
Cestitamo od srca _____________________________Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica
CESTITAM sretnim roditeljima!! a malenoj princezi sve naaaaj od !!!
divna vijest! cestitke! _____________________________You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦ 09.11.2009 :) Noa 07.01. prohodali :)
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka Jao što volim ove situacije "eto drage moje ja odoh rodit", za par sati "ja rodila, imate mahanje od nas dvoje"
cestitamo od _____________________________Beta 05.02.2010. 12,79 Beta 29.12.10. 557,93 Beta 31.12.10 1771,92 09.08.2011. rođen moj dunjaluk Beta 09.06.15. <5 Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani 27.01.17. vanmatericna
Čestitam od srca _____________________________Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.
cestitke i od nas _____________________________Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Sve najbolje toj maloj mrvici,da vam uljepsa svaki dan... Azuru posebne cestitke jer je dobio ulogu starijeg brata... Vidimo se na bb, sto prije P.S. Sapni nam ime _____________________________“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
i ja cestitam jos jednom da budu sretne,zdrave ,nasmijane i puno pokakanih pelena i bljuckavih sipercica _____________________________Asja mamin zivot dragi...25.04.08 Dzenan bubica ..14.09.2011
Cestitamooo!!! _____________________________21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3 30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3
Cestitke i od mene :). _____________________________”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”! Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete! 2007, 2008 ( dva puta moje sve )
cestitke
Iskrene cestitke roditeljima povodom bebice kao i malom braci koji ce cuvati seku _____________________________Nema vece institucije od roditelja!
čestitamo i mi od srca _____________________________LAURA 5.1.2008.
IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: viola Rodila se mala princeza u 2020, 50duga i 3200. Raspolozenje je na nivou, jupiii česrtitamo...sve najbolje dragoj porodici
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: viola Rodila se mala princeza u 2020, 50duga i 3200. Raspolozenje je na nivou, jupiii
Cestitam draga i zelim ti sve najljepse.... Tek sam se danas vratila sa puta i ova vjest me tako obradovala. Uzivajte sad...
Čestitamoooo!!! _____________________________Ja imam sebi dva dječaka!!! Nek su mi živi i zdravi!!!
Iskrene cestitke od srca!! _____________________________<3 28.6. <3 Zivot je dobio svoj smisao...
cestitamo od srca _____________________________nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir mamine paše i najbolji drugovi veliki A 2009 mali A 2013
IZVORNA PORUKA: sabinos cestitamo od srca
Mnogi niti ne znaju da na pasti za zube postoje oznake. One su na samom dnu pakiranja, u različit...
Zdravlje
Samsung Bespoke Jet Complete usisivač je savršeni partner za sve one koji žele da uživaju u trenu...
Sponzorirano
Uređenje doma
Pitanje koje se mota novopečenim roditeljima po glavi - Da li je užasno i grozno imati seks u bra...
Odnosi u porodici
Sastavili smo popis stvari koje bismo trebali prestati govoriti ženama koje su postale majke. One...
Mama poslije porođaja