IZVORNA PORUKA: mamma mumi
Pa bolje vam je da vam spavaju po noci, nego po danu, kod mene u pocetku( sad mu je 11 skoro ce akB i 12 mj) spavao po pola sat, sat preko dana, a navece svakih pola sata budjenje, a imao je jake grceve do skoro 5 mj, tako da ja uopste nisam spavala, e sad u nazad par mjeseci, fino spava po 2, a nekad i 3 puta preko dana, po sat, dva, a bogami i tri, ali navece sada zna sastaviti u prvom spavanju 3 h, a potom budjenje na 2 sata, jer doji. Pokusala sam sa cucom, ali samo je katapultira iz usta .Uvela sam i flasicu uvece, ali nista. Jako nemirno spava, imamo drveni krevetac i jadnicak se budio non stop jer udari glavom i probudi se, e onda sam ja napravila medvjedju uslugu sebi i njemu, prebacivsi ga u nas bracni krevet i od tada sam se uspijela malo naspavati, ali kako ga sada odvici, i dalje nemirno spava, cak sada zna da mu oko 4 slijedi flasica i neko vece nisam je spremila dala mu siku, a on frajer ustade, sjede i prstom pokazuje na nocni ormaric gdje inace stoji flasica , ma mangup parvi. Najgore ce biti kada je pocnem raditi, imam nocne smjene jadna nana i mm s njim. Kako ga odbiti od nocnog hranjenja, znam za tehniku pusti ga da place, ali ja to nemogu. Ima te li za mene savjet mile moje?