Ovo je Nadja08 jako pametno rekla i konstatovala...I ja takođe svog bebača uspavljujem flašicom pred spavanje, a onda mu cuclu ubacim u usta, nakon što pojede hapu.I baš tako se i smiri, kada se u toku noći počne da plače, flašica i cucla, i onda on ubrzo i nastavi spavati, ali to tako se budi po 3 ili 4, čak i do 5 puta u toku noći.I istina, čim počne plakati, ja ili mm skočimo da mu damo flašicu ili cuclu, inače, on neće prestati sa plakanjem.A sad imam još jedan problem .Neće da pije odnosno da jede hapu od običnog, kravljeg mlijeka. Sada će mu skoro godina dana i još uvijek mu dajem HIPP 3, ali sam prije dva dana pokušala mu dati mlijeko umjesto HIPP-a, ma kakvi, samo okreće glavu i plazi jezik, ne sviđa mu se!!!Inače je slatkohran, jede sve što mu se ponudi od hrane i uživa u tome, ali mlijeko ne želi.A ja stvarno kontala da mu ukinem taj HIPP.Eto tako, drage moje, ako imate kakav savjet i u vezi ovoga, dobro bi mi došao.Osim naravno onog savjeta, da mu ne ukidam HIPP, nego da nastavim s tim.Znam da ovo i nije tema, ali oprostite mi, samo sam nastavila komentar i na ovu temu.Sorry...