Drage moje, pomagajte!Skoro da sam izludila!Otkako sam rodila mog , a sada mu je 10 i po mjeseci, na zdravlje, još nikad nije cijelu noć prespavao. Uveče kad zaspi, a to zna biti i u 12 h uveče, jer prije nema šanse da ga uspavam (a ni po danu ne spava previše, u posljednje vrijeme u jednom navratu 1,5 – 2 h ), nakon otprilike 2 sata spavanja, samo počne da plače ili se meškolji i stenje i neće zaspati dok mu ne dam malo čaja ili soka i cuclu. I tako opet za 1,5 h, pa sve do jutra.Da kažem da je takafv zbog zubića, nije sigurno, jer i prije nego su počeli nicati, bila je ista situacija, gladan nije, u sobi gdje spava nije ni prevruće niti hladno, a isti je i ako mu je dan bio više uzbudljiv ili manje(nikako), i kada zaspi pored mene ili u krevetiću, opet isto.Nema šta sve nisam probala da se to promijeni, ali ništa ne pali.Mislila sam da će to prestati kada pređemo na čvrstu hranu, ali on već odavno jede čvrstu i raznovrsnu hranu i čini mi se da je sada još gore.Napredna je beba, zdrava, vesela, kad odemo pedijatru, uvijek je, hvala Bogu, sve u najboljem redu.Da sam ga naučila na taj sok ili čaj i cuclu, ne mogu reći, jer to je jedini način da ga umirim.On ustvari, cijelo vrijeme spava, ali neće da ušuti, dok mu ne stavim cuclu usta, nekad čak i sa cuclom u ustima plače i kenjka.Neko mi kaže da bi mu možda trebalo stravu saliti? Šta da radim???Dajte mi neki savjet, bit ću vam zahvalna!