cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: najljepsa torta za prvi rodjendan

clock-img

05.05.2009, 21:51

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

evo i mene da se pohvalim, mojoj maloj za 5,5 sati prvi rodjendan i taman sam zavrsila njenu tortu... nisam htijela da kupujem jer ovde torte nemaju nikakvog ukusa... a ja volim oko toga...

evo slikica...

user posted image

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

05.05.2009, 22:00

clock-img

MELLI

pencil-img

942

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo Ilhana

clock-img

05.05.2009, 22:01

clock-img

mila81

pencil-img

819

Bas je lijepa, vidi se da se trud isplatio, a i maloj Lamiji zelimo sve najljepse, puno zdravlja, srece i da je slatka kao ova tortauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Muhamed 01.08.2008.
Ajša 04.11.2009.

clock-img

05.05.2009, 22:05

clock-img

magde

pencil-img

136

e ILHANA prvo zelim ti puno srece na tvoja mala djevocica puno uspeh u zivoti i predivno detstvo.nego....kako si napravila ova fina glazura i kakve su boje?

clock-img

05.05.2009, 22:08

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

ove dekoracije su napravljene od fondanta... ima tema vec... veoma jednostavno... ;) ali dekorisanje torte mi je trebalo tri sata....

http://www.ringeraja.ba/forum/fondant/m_263497/mpage_1/tm.htm#269722

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

05.05.2009, 22:11

clock-img

mamy Sabina

pencil-img

1553

Ilhana aferim,torta je diiiivna.user posted image user posted image user posted image
Svaka ti čast ženo
Mama se baš potrudila curi svojoj za roćkas da napravi super tortuuser posted image user posted image

Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?

clock-img

10.06.2009, 09:45

clock-img

Mama1

pencil-img

486

kako da stavim sliku  ovdje :)

Mnogi ljudi će ti prolaziti kroz život, ali samo pravi prijatelji će te voljeti i ostaviti trag u srcu.

ellma
Elmini

clock-img

10.06.2009, 09:50

clock-img

Mama1

pencil-img

486

Mnogi ljudi će ti prolaziti kroz život, ali samo pravi prijatelji će te voljeti i ostaviti trag u srcu.

ellma
Elmini

clock-img

10.06.2009, 09:53

clock-img

Anoniman

evo ja sam pripremila sve, i ideju i recept, sad cu u pripremu pa cu vam postavit slike.
drzite mi fige da stignem od djeceuser posted image

clock-img

10.06.2009, 10:25

clock-img

Mama1

pencil-img

486

http://www.ringeraja.ba/forum/photo.asp?v=&photoid=10411&asortType=6&apage=2   

ellma
Elmini

clock-img

10.06.2009, 10:29

clock-img

neki

pencil-img

3476

Koliko kostaju ove torte,i ima li dostava,Mama1?

clock-img

10.06.2009, 10:35

clock-img

Mama1

pencil-img

486

Te okrugle  torte na kojim crtam su 35 KM
Ima dostava  ....

ellma
Elmini

clock-img

10.06.2009, 10:36

clock-img

neki

pencil-img

3476

htjela sam pitati ima li popusta za poznanike,ali vidim da nisu skupe,odlicne su tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saljem ti pp

clock-img

10.06.2009, 10:38

clock-img

Mama1

pencil-img

486

Sta si ti mislila  .....
hehehe tebi cu samo da kutiju naplatim :)

ellma
Elmini

clock-img

10.06.2009, 10:41

clock-img

neki

pencil-img

3476

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.06.2009, 10:42

clock-img

Mama1

pencil-img

486

de mi reci kako sliku ba da stavim
da se vidi

ellma
Elmini

clock-img

11.06.2009, 19:38

clock-img

Mama1

pencil-img

486

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Sve  torte su rucni rad  .... radjeno bez kalupa i gotovih slika  :)

ellma
Elmini

clock-img

11.06.2009, 22:29

clock-img

Mama1

pencil-img

486

user posted image

ellma
Elmini

clock-img

12.06.2009, 08:52

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Torte su prekrasne,svaka castuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

12.06.2009, 09:20

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

mama 1 svaka čast, zaista si majstor svog zanata. Poslala sam ti PP

clock-img

29.06.2009, 13:33

clock-img

mamina princeza

pencil-img

1856

evo i mi se polako pripremamo da narucim tortu .... i opet dilema fantazija ili azra:) Vidim da je amrino imala istu dilemu al poodavno pa me interesuje jel se sta promjenilo jel jos uvijek kad se narucije od Fantazije najbolje cokaladni fil ...a kod azre kazu da uglavnom prave reform za djecije al moze i po dogovoru.
Kazu 20 komada - jel toliko ili je mozda vise komada? obicno oni kazu manji broj da bi se veca narucila:)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

clock-img

01.07.2009, 23:49

clock-img

Adana

pencil-img

2777

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

evo i mi se polako pripremamo da narucim tortu .... i opet dilema fantazija ili azra:) Vidim da je amrino imala istu dilemu al poodavno pa me interesuje jel se sta promjenilo jel jos uvijek kad se narucije od Fantazije najbolje cokaladni fil ...a kod azre kazu da uglavnom prave reform za djecije al moze i po dogovoru.
Kazu 20 komada - jel toliko ili je mozda vise komada? obicno oni kazu manji broj da bi se veca narucila:)

Amrino je narucila iz Fantazije, koliko sam ja skontala. :) "Drage moje- poslusala sam vas i narucila sam cokoladnu. U pravu ste, zaista je FANTAZIJA. Svi smo se podavili tortom i nema ko mi od gostiju nije rekao da nikad bolju nije pojeo.
Mi smo narucili Lava (Hamza= Lav user posted image ) koji je inace 60 KM ali za kao 30 osoba, pa sam rekla da mi je povecaju za 50 osoba i ispala me na kraju 80 KM. "

I sta ste vi odlucili? Jeste li vec narucili? user posted image  Puse

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

clock-img

02.07.2009, 00:05

clock-img

juni

pencil-img

1102

Upravo sam pregledala sva ova sarena cuda user posted image i dosla do zakljucka da mi je ipak najljepsa jednostavna torta bez umjetnih boja. Recimo cokoladna sa narezanim jagodama ili malinama na vrhu, njam njam.
Emilu se blizi rodjendan pa sam mislila da sama napravim tortu, nesto sto ce njemu biti primamljivo i u bojama, ali ipak ovim vocnim user posted image Sta mislite o toj ideji?

EMIL,7.9.2008.

clock-img

02.07.2009, 00:31

clock-img

smarty

pencil-img

5

da juni potpuno se slazem da je ,nazovimo je domaca torta ,najbolji izbor...
za prvi rodjenadan mog malog je bila torta "mojih ruku djelo" od vanile,cokolade i banane...veoma lahko za napraviti a jako ukusna...plus 99 posto djece vole swe te sastojke tako da je bila pun pogodak!!

clock-img

04.07.2009, 12:03

clock-img

Mama1

pencil-img

486

.

< Poruku je uredio Mama1 -- 4.7.2009 12:14:21 >

ellma
Elmini

Zadnji članci

article-img