cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: najljepsa torta za prvi rodjendan

clock-img

09.02.2010, 17:16

clock-img

Niina

pencil-img

977

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jao ekstra si, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a kako si napravila onaj rozi krem i crni sto si crtala mini ???
Ja bas gledala slike torti, i pitam se kako napraviti one prelive glatke , da mi je to saznat i ja cu praviti tortu ako bog da za prvi rodjendan jer tako barem znam sta je unutra a o ukusu da ne govorimo.

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

clock-img

09.02.2010, 17:19

clock-img

milenium

pencil-img

6133

user posted image user posted image vidi se da si se baš trudilauser posted image

clock-img

09.02.2010, 17:21

clock-img

milenium

pencil-img

6133

IZVORNA PORUKA: noaa

milenium crni kalup zenkler marka nema da pustauser posted image user posted image user posted image ima ga u OBI-ju

noaa ne piše zenkler niti ištauser posted image morat ću ja nac taj zen.

clock-img

10.02.2010, 15:24

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Niina

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jao ekstra si, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a kako si napravila onaj rozi krem i crni sto si crtala mini ???
Ja bas gledala slike torti, i pitam se kako napraviti one prelive glatke , da mi je to saznat i ja cu praviti tortu ako bog da za prvi rodjendan jer tako barem znam sta je unutra a o ukusu da ne govorimo.

Niina to ti je sve slag obojeni, imaju farbe za to kupe se, a to je smedza boja, crnu nisam mogla nikako napravit, pa sam se odlucila da bude smedza , ako uspijem slikam farbe da vidis a sigurno ima i na google da se nadze..

clock-img

13.02.2010, 13:26

clock-img

Anoniman

super su sve torte ima li neka u obliku fudbalske lopte ?

clock-img

13.02.2010, 13:33

clock-img

milenium

pencil-img

6133

zanima li te samo slike ili recept?,imaš masu slika na int.samo proguglaj

clock-img

13.02.2010, 14:58

clock-img

Anoniman

ma neznam imam jednom malenog za 10 dana mu je rođendan pa sam mislila da neka od naših ringerajica nije slučajno pravila tako nešto u obliku lopte,ipak su ovdje bolja objašnjenja

clock-img

13.02.2010, 22:43

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

naš Fifi je bila lijepa i ukusna, mama 1 hvala puno puno...torta nam je bila nježna i mila...prava umjetnost a ukusna do bola...

user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

13.02.2010, 23:51

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

kako slatka tortauser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

14.02.2010, 10:09

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Ponovo user posted image  za mamu1, ko zna zna.
Na ovoj slici mi se nisu svidjele boje, nekako pretamne, ali sreca vidjeh u albumu drugu sliku i tortu u punom sjaju...
Ja još nemam ideju, ali imam još vaktauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

14.02.2010, 10:39

clock-img

rokoko

pencil-img

336

Fifika je preslatka.user posted image user posted image

clock-img

14.02.2010, 16:21

clock-img

milenium

pencil-img

6133

IZVORNA PORUKA: Hanady

naš Fifi je bila lijepa i ukusna, mama 1 hvala puno puno...torta nam je bila nježna i mila...prava umjetnost a ukusna do bola...

user posted image

fifi koju volimo svi
fifi svi njeni prijateljiuser posted image

clock-img

14.02.2010, 16:35

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

mama 1 dostavljas li torte i u mostaruser posted image user posted image Joj kako sam ljubomorna sto mi ovdje nemamo tako neku mamu koja pravi super torte, ukusne i dekorativne...mljaccc

clock-img

24.02.2010, 11:35

clock-img

noaa

pencil-img

1662

Nasla sam zenu za torte u Mostaru imam njenu web stranicu i br telefona pa koga zanima nek pita jer ne smijem stavljati na forum.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj sretna sam ko malo djeteuser posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

clock-img

24.02.2010, 11:41

clock-img

Anoniman

ja sam odlucila da cu SAMA praviti tortuuser posted image user posted image ...eto nek' mi je s srecom

clock-img

24.02.2010, 11:45

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Bravo dadadauser posted image ...puno srece!

Ima da bude umjetnicko remek djelo!user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

24.02.2010, 11:52

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

hjad sad iskreno jesu li uksune ove torte od mame 1, meni uvijek sumnjive te torte što ekstra izvana izgledaju, uglavnom budu groznog ukusa, a meni je puno bitnije da je dobra za jesti, a ajdin svakako ništa ne konta

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

24.02.2010, 12:03

clock-img

Anoniman

Škorpija, vjeruj da je torta preukusna... nema onih preslatkih krema, punih margarina.  Ja sam svojom tortom bila prezadovoljna, a i svi koji su je jeli.  Žao mi je što ne mogu postaviti slike Esmine rođendanske torte, pa da vidite kako je izgledala... imam problema sa postavljanjem slika na kompjuter...

clock-img

24.02.2010, 12:17

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

e super, drago mi je čuti, onda ććemo i mi od nje naručiti kad dođe vrijeme aBd, pusa za zvaničnu puzačicuuser posted image , tek sad vidjeh potpisuser posted image

clock-img

24.02.2010, 12:26

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Bravo dadadauser posted image ...puno srece!

Ima da bude umjetnicko remek djelo!user posted image

hvala, hvala...umjetnicko djelo ce svakako bitiuser posted image user posted image ...e sad koji pravac u umjetnosti to je jos upitnouser posted image user posted image najvjerovatnije apstraktni ekspresionizamuser posted image user posted image

clock-img

25.02.2010, 11:05

clock-img

Anoniman

cure pravila sam najlon tortu i super je bila ali nema slika user posted image  biće drugi put

clock-img

25.02.2010, 12:28

clock-img

Nejrica

pencil-img

351

user posted image
evo i naseg Bumbe za prvi rođendan.Hvala mama1,bas je preukusna torta!

< Poruku je uredio Ilhana RR -- 26.2.2010 19:13:49 >

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

clock-img

26.02.2010, 16:33

clock-img

meli

pencil-img

223

user posted image

user posted image

user posted image

ovo sam ja pravila za nas 2 rodjendan...potrudila sam se...nije bas ispalo kako sam zamisljala ali bice bolje drugi put...bitno je da je moja dusa bila odusevljena......

< Poruku je uredio Ilhana RR -- 26.2.2010 19:14:42 >

Wenn aus Liebe Leben wird, dann bekommt das Glueck einen Namen : EMAN!!!!!

clock-img

26.02.2010, 16:38

clock-img

Anoniman

ej baš je super torta

clock-img

26.02.2010, 16:48

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

ovo sam ja pravila za nas 2 rodjendan...potrudila sam se...nije bas ispalo kako sam zamisljala ali bice bolje drugi put...bitno je da je moja dusa bila odusevljena......

ma svakom je djetetu sigurno najljepša i najbolja torta njegove mameuser posted image

Zadnji članci

article-img