cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: najljepsa torta za prvi rodjendan

clock-img

09.02.2010, 00:26

clock-img

noaa

pencil-img

1662

rokoko jel nema fondanta prije Novog Sadauser posted image user posted image user posted image user posted image a sto mene lijepe uspomene vezu za NSuser posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

clock-img

09.02.2010, 00:26

clock-img

rokoko

pencil-img

336

IZVORNA PORUKA: noaa

ja sam se zadala da napravim Noi tortu za prvi rodjendan al ne smijem se usuditi pravit onaj fondantuser posted image a kod nas ga nema kupiti...idu meni torte od ruke al kad mi bas bas za nesto treba onda mi ne ispane dobro.

Ma trebaš probati,možda prije rodjendana,i ja sam po tom receptu,niko mi njije pokazao i ......naravno,par puta je smjesa završila u smeću.

clock-img

09.02.2010, 00:28

clock-img

noaa

pencil-img

1662

milenium crni kalup zenkler marka nema da pustauser posted image user posted image user posted image ima ga u OBI-ju

clock-img

09.02.2010, 00:29

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

user posted image

evo mog remek djela, čokoladna torta za bušenje ušiju moje hanadi prije 3 i pol godine...nije loše ha user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

09.02.2010, 00:30

clock-img

milenium

pencil-img

6133

u mene je taj crni kalup samo neznam jel taj zenkler,davno sam bacila etiketuuser posted image ,pa sam sad misla uzet neki sivi

clock-img

09.02.2010, 00:30

clock-img

rokoko

pencil-img

336

rokoko jel nema fondanta prije Novog Sadauser posted image user posted image user posted image user posted image a sto mene lijepe uspomene vezu za NSuser posted image user posted image

Ima kod meneuser posted image .E da i znam da ima bliže ne bih ti rekla nego bih ti poželjela da po fondan odeš baš u NS jer mi se čini....

clock-img

09.02.2010, 00:32

clock-img

milenium

pencil-img

6133

user posted image user posted image user posted image user posted image
čuj za bušenje ušiju,šta će bit za 18 rođendan ako je ovo za bušenje ušijuuser posted image

clock-img

09.02.2010, 00:32

clock-img

noaa

pencil-img

1662

IZVORNA PORUKA: rokoko

Ima kod meneuser posted image .E da i znam da ima bliže ne bih ti rekla nego bih ti poželjela da po fondan odeš baš u NS jer mi se čini....

OT cini ti se dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.02.2010, 00:35

clock-img

rokoko

pencil-img

336

IZVORNA PORUKA: milenium

ooo vesela lako bi ja da je 2 sata,meni za jednu tortu onu ''milku''treba 4 sata.

noa pa zašto sad jedan dan nebi uradila probu,neku malu torticu da napraviš,trening za rođendan.

ja sam večeras mislilam kupiti kalup srce i napraviti sad za valentinovo mm tortu ali sam odustala kad sam se sjetila da mi je zadnji put kalup propustio i pola torte -smjese iscurilo van.jedin kad bi znala da je neki kvalitetan kalup onda bi odma kupila.user posted image

hanadi pala si mi na pamet,čak sam išla na odjel sa salvetam da vidim imal fifi salveta al bilo je samo w poo salvete,čaše i tanjuri i ''pčelica maja''salvete i tanjuri.user posted image

Papir za pečenje u kalup.

clock-img

09.02.2010, 00:36

clock-img

rokoko

pencil-img

336

IZVORNA PORUKA: rokoko

OT cini ti se dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ej Dunave,Dunave,Duuunaave....

clock-img

09.02.2010, 00:37

clock-img

milenium

pencil-img

6133

hvala na savjetu,baš ću tako pokušat,bili papir stavila sve do vrha ili samo po dnuuser posted image bit će mi nagužvano jer je okrugli kalup ako bih do vrha

clock-img

09.02.2010, 00:38

clock-img

noaa

pencil-img

1662

user posted image user posted image user posted image user posted image
čuj za bušenje ušiju,šta će bit za 18 rođendan ako je ovo za bušenje ušijuuser posted image

odlicnouser posted image

clock-img

09.02.2010, 00:40

clock-img

rokoko

pencil-img

336

hvala na savjetu,baš ću tako pokušat,bili papir stavila sve do vrha ili samo po dnuuser posted image bit će mi nagužvano jer je okrugli kalup ako bih do vrha

Najbolje do one visine do koje će biti smjesa.Ja nekad  namjestim i zalijepim selotejpom dok ne izlijem smjesu da se ne bi papir gužvao.

clock-img

09.02.2010, 00:46

clock-img

milenium

pencil-img

6133

ma ne to!nego uslikat će mi se na torti kad se ispeče sve gdje je papir bio presavijen,bit će mi erava torta okolouser posted image

clock-img

09.02.2010, 00:50

clock-img

rokoko

pencil-img

336

ma ne to!nego uslikat će mi se na torti kad se ispeče sve gdje je papir bio presavijen,bit će mi erava torta okolouser posted image

A da ti možda kupiš tortu?!user posted image Valjda će biti i neki fil,šlag..nešto,nešto čim ćeš to ušminkati.

clock-img

09.02.2010, 00:53

clock-img

milenium

pencil-img

6133

ne kupujem ti ja torte,tako su nekako iznutra siromašne i neukusne,volim domaću običnu nego kupovnu na 5 katovauser posted image smislit ću ja nešto.kupit ću ja to srce pa taman jednom ispekla u njemu pa bacila kalupuser posted image

clock-img

09.02.2010, 16:40

clock-img

Anoniman

A kako staviti sliku ovdje mozeli mi ko pomoci ??

clock-img

09.02.2010, 16:43

clock-img

milenium

pencil-img

6133

idi na temu 'kako postavit sliku,sve ti piše''.ukucaj gore u tražilicu.

clock-img

09.02.2010, 16:44

clock-img

Anoniman

Slika ima u mom albumu pa ako neko zna nek doda.. hvala unaprijed...

clock-img

09.02.2010, 16:45

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

user posted image user posted image \

Ovo nam je torta od Malene_A!

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

09.02.2010, 16:47

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

user posted image user posted image \

Ovo nam je torta od Malene_A!

Eh bas ti puno hvala ..user posted image ima ko zna user posted image

clock-img

09.02.2010, 16:55

clock-img

Niina

pencil-img

977

malena-a torta je prekrasna, jesil to ti pravila ???? Ako jesi ...svaka cast user posted image user posted image user posted image user posted image

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

clock-img

09.02.2010, 16:59

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Niina

malena-a torta je prekrasna, jesil to ti pravila ???? Ako jesi ...svaka cast user posted image user posted image user posted image user posted image

Nina hvala puno, jesam ja pravila sa prijateljicom , mucile se citav dan al s dobrim rezultatima.. user posted image

clock-img

09.02.2010, 17:03

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

torta je stvarno super,mogu misliti tek ukususer posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

09.02.2010, 17:08

clock-img

Anoniman

Zaha hvala, ma bila je samo prste polizati ehhe user posted image

Zadnji članci

article-img