cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: 1-7. august - Svjetska sedmica dojenja

clock-img

05.08.2009, 11:59

clock-img

Suzana

pencil-img

1698

Hodali su poslije u parku, tačnije trčali. user posted image
Gdje ću ih pustiti na sred Ferhadije, ne bismo se uspjele ni upoznati, a ne mogu mamu i tatu baš toliko maltretirati, iako je njima sve zadovoljstvo. user posted image

Edi i Mak - DOUBLE BLESSING
27.05.2008.

Moji životi, ljubavi, sreće najveće...

clock-img

05.08.2009, 12:54

clock-img

Anoniman

hej drage moje, i meni je neizmjerno drago da sam vas vidjela i upoznala, i za suzi mi je žao.:(
Pošto sam bila sa malom i sestrom, koje nijedna ne mogu da miruju u mjestu, nisam mogla dežurati sve vrijeme kod parka, pa sam dosta toga propustila.user posted image
ljubim vas, do novog druženjauser posted image

clock-img

05.08.2009, 14:15

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

suzana, ako si ti zlatkova seka onda te znam...naravno, pa kako i ne bih....vidjela sam negdje da si napisala da me poznajes jos kad sam bila mala, a obzirom da jedina suzana koju poznajem je zlatkova sestra? je li to to? pozz

clock-img

05.08.2009, 14:22

clock-img

Suzana

pencil-img

1698

IZVORNA PORUKA: pocahontas

suzana, ako si ti zlatkova seka onda te znam...naravno, pa kako i ne bih....vidjela sam negdje da si napisala da me poznajes jos kad sam bila mala, a obzirom da jedina suzana koju poznajem je zlatkova sestra? je li to to? pozz

Hehehe, baš ta! user posted image

Edi i Mak - DOUBLE BLESSING
27.05.2008.

Moji životi, ljubavi, sreće najveće...

Zadnji članci

article-img