Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Hodali su poslije u parku, tačnije trčali. Gdje ću ih pustiti na sred Ferhadije, ne bismo se uspjele ni upoznati, a ne mogu mamu i tatu baš toliko maltretirati, iako je njima sve zadovoljstvo.
05.08.2009, 12:54
Anoniman
hej drage moje, i meni je neizmjerno drago da sam vas vidjela i upoznala, i za suzi mi je žao.:( Pošto sam bila sa malom i sestrom, koje nijedna ne mogu da miruju u mjestu, nisam mogla dežurati sve vrijeme kod parka, pa sam dosta toga propustila. ljubim vas, do novog druženja
05.08.2009, 14:15
pocahontas
2546
suzana, ako si ti zlatkova seka onda te znam...naravno, pa kako i ne bih....vidjela sam negdje da si napisala da me poznajes jos kad sam bila mala, a obzirom da jedina suzana koju poznajem je zlatkova sestra? je li to to? pozz
05.08.2009, 14:22
Suzana
1698
IZVORNA PORUKA: pocahontas
suzana, ako si ti zlatkova seka onda te znam...naravno, pa kako i ne bih....vidjela sam negdje da si napisala da me poznajes jos kad sam bila mala, a obzirom da jedina suzana koju poznajem je zlatkova sestra? je li to to? pozz