Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ako ste isli prosle godine, i nije bilo problema onda je osip od neceg drugog. Ili je nesto pojeo, a moze biti i od odjece, mojoj kcerki se znalo desiti da se ospe"onako"na cistu miru
18.05.2013, 22:21
djoisa
-220
Radi li jos uvijek ova slana soba u Sa? Ima li neko kontakt telefon?
neki dan sam citala kako ovo opste nije zdravo...i mi smo razmisljali ali...
24.03.2015, 07:49
babina beba
825
Ima u hotelu Holivud na Ilidzi....detalje neznam, al znam da ima jer sestra vodi malog cesto!
24.03.2015, 14:55
jasmiiiiiina
31
Moj sin ima opstruktivni bronhitis i trenutno je pun slajma.Od subote idemo u slanu sobu na Ciglanama i vec poslije prve terapije je prestao pucketati. Nismo isli prije u Hotel H jer nisam znala kako ce reagovati na taj mali prostor.Kao tus kabina. Ovdje imate sobu za djecu,kao malu igraonu.Imaju lopatice,kantice,lego kockice,bojanke i flomastere.Dok sve proba prodje 20km.Mi smo sa nestrpljenjam cekali da se ponovo otvori.Nadam se da ce ova terapija upaliti,jer je stalno bolestan.Imate na ekuponu trenutno akciju 10tretmana 50km.LP
24.03.2015, 16:14
aidana
833
IZVORNA PORUKA: salmy
Salmy moze malo vise info o tome da nije zdravo? Ja evo prvi put vidim ovo i citam da moze za djecu, pogotovo astmaticare, bronhiticare...Isprobala bih definitivno kad mu se stanje opet pogorsa ili cak preventivo. Cini mi se da samo jos ovo nismo isprobali
< Poruku je uredio aidana -- 24.3.2015 16:15:16 >
24.03.2015, 17:46
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: aidana
IZVORNA PORUKA: salmy
Salmy moze malo vise info o tome da nije zdravo? Ja evo prvi put vidim ovo i citam da moze za djecu, pogotovo astmaticare, bronhiticare...Isprobala bih definitivno kad mu se stanje opet pogorsa ili cak preventivo. Cini mi se da samo jos ovo nismo isprobali
U većini slučajeva vodeno staklo nije toliko opasno ali nikako ga ne bi smjelo biti u slanim sobama. Toksično je ukoliko se udiše stoga posve neprihvatljivo za izradu slane sobe. Usprkos tome mnogi izvođači (graditelji) slanih soba masovno u velikim količinama koriste vodeno staklo za nanošenje soli na zidove i stropove zbog njegove niske cijene. Klijenti slanih soba tu činjenicu mogu vrlo teško saznati pa stoga mnogi izvođači ne mare za štetnost materijala koje koriste a koji im donose znatne uštede. Jedan od načina da posumnjate da se u izradi slane sobe koristilo vodeno staklo je taj što sol sa zidova možete prilično lako sastrugati i pod prstima se ruli a na pojedinim mjestima sol otpada ili je već otpala sa zidova ili stropa pa je s vremena na vrijeme potrebno obnavljati slanu sobu. Izvođači (graditelji) slanih soba a time i vlasnici slanih soba kojima je vaše zdravlje na prvome mjestu koriste specijalno vezivo za sol koje ima certifikat prehrambenog artikla te je samo takva slana soba posve prihvatljiva i bezopasna za vaše zdravlje. Ako vi ne štedite za svoje zdravlje ne dozvolite ni drugima da štede na njemu!
ovo procitah....bilo je tu jos clanaka vezano za to...
24.03.2015, 23:42
aidana
833
Hvala, dakle nije upitan tretman vec materijal od kojeg je eventualno izgradjena soba. Bas cu se jos raspitati.
18.10.2015, 22:38
merima_s
398
Ima li kakvih novosti vezano za ovu terapiju? Ja bih sina vodila, nos mu je sa lijeve strane potpuno zacepljen.