cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Sportske aktivnosti za žene!

clock-img

15.02.2011, 21:39

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

cure ni ja ne mogu, kćerkica mi je dobila pljuskavice

uhuser posted image
al ne sikiraj se...lakše je dok su mali...bogami ja kontam bolje bi mi bilo da su kao male to predeverale...al nisu ni jedna još ni ova starija...kad me zveknu sa njenih 13 pa ko krateri vulkana po djetetu da budu...dok su manji lakše se deverauser posted image

vodi ih kod veeseelee da se druze user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

15.02.2011, 22:32

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

cure ni ja ne mogu, kćerkica mi je dobila pljuskavice

uhuser posted image
al ne sikiraj se...lakše je dok su mali...bogami ja kontam bolje bi mi bilo da su kao male to predeverale...al nisu ni jedna još ni ova starija...kad me zveknu sa njenih 13 pa ko krateri vulkana po djetetu da budu...dok su manji lakše se deverauser posted image

vodi ih kod veeseelee da se druze user posted image

ih sad je gotovo kad su se kod aki već pojavile...treba se družit u vremenu inkuvbacije 21 dan prije pojave osipica...zakasnile smouser posted image user posted image user posted image
nadam se samo da nam A nema visoku turu...to je jedino što brine u svoj ovoj priči...al ona je dobro podnosi neće bit frke

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

15.02.2011, 23:54

clock-img

N_N

pencil-img

1860

Ih, ja došla da vidim kako, šta, gdje koje kugle male ili velike user posted image  kad ono.....
Nema veze, biće još srijeda user posted image  
vesela, hajde bolje sad nego kasnije user posted image , ništa strašno.
Onda žene..... iduća sedmica user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

clock-img

16.02.2011, 09:48

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Veeseelaa zao mi je maleneuser posted image ,zelim brz oporavak,nadam se da mozes biti sa njomuser posted image
A nista onda iduce srijede idemo,aBd,ja bi mogla tad s vamauser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

Zadnji članci

article-img