cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Sportske aktivnosti za žene!

clock-img

26.01.2011, 21:29

clock-img

breskvicaa

pencil-img

2152

Pa mi kad smo dosli on nam je ukljucio grijanje user posted image
Visnja javni mi se na FB trebas mi da se nesto dogovorimo molim te user posted image

< Poruku je uredio breskvicaa -- 26.1.2011 21:31:18 >

Ono sto te ne ubije to te ojaca...

clock-img

26.01.2011, 22:15

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Došla sam i živa sam....user posted image
user posted image user posted image

Hvala cure za lijepo druženje...

ja sam se baš lijepo ''izigrala''user posted image

I mislim da ovo trebamo malo uozbiljiti...šteta da nam ovakav vid rekreacije propedne.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

26.01.2011, 22:15

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

a breskvice gdje su slikiceuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

26.01.2011, 22:35

clock-img

breskvicaa

pencil-img

2152

IZVORNA PORUKA: Hanady RR
I mislim da ovo trebamo malo uozbiljiti...šteta da nam ovakav vid rekreacije propedne.user posted image

Ovo definitivno hanady potpisujem
A slikice nisam postavila jer mi se spava a sutra idem mami pa kad se vratim postavim a imaju i Stelline ako ona ne stavi stavit cu ja user posted image

clock-img

26.01.2011, 22:36

clock-img

puma

pencil-img

478

priprema izvjestaja je u toku, ocekuju se slikice da se upotpuni izvjestaj i drugog susreta sportskih timova RR... user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.01.2011, 22:36

clock-img

breskvicaa

pencil-img

2152

Sta ste se dogovorile na kafici user posted image

clock-img

26.01.2011, 22:43

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: breskvicaa

Sta ste se dogovorile na kafici user posted image

ništa konkretno...bez tebe kao pokretača dogovora konkretnog i nema...
nadam se da si višnji poslal prijedolg onoga o čemu smo pričale..
pa da se i sama uključim koliko mogu i da sve lijepo osmislimo i do naredne srijed uozbiljimouser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

26.01.2011, 22:51

clock-img

breskvicaa

pencil-img

2152

Ja joj posla poruku da mi se javi na FB brze cemo se dogovoriti na chatu ali nista mora da je imala obaveza tako da zene drage kojea je ztainteresirana MORAMO se okupiti na kafici i definitivno dogovoriti user posted image
Visnja molim te ako ti nije problem da se dogovorimo i okupimo na kafi a zenice sve koje su zainteresovane za druzenje dođite na kaficu da se dogovorimo direktorici skole se mora javiti koliko nas ima i da se napravi ugovor jos jedna velika molba da se skupimo steta nam je da nam ovo propadne sadf jeste malo teze ali vidjet cete kad dođe proljece koliko ce nam biti lakse MOLIM VAS user posted image

clock-img

26.01.2011, 23:16

clock-img

breskvicaa

pencil-img

2152

Evo slikica na ovoj stranici ja neznam postavljati na forum a slika ima jos kod Stelle pa kad mogne neka postavi user posted image
http://www.facebook.com/album.php?aid=44217&id=178784522155578&saved

clock-img

26.01.2011, 23:29

clock-img

remzy

pencil-img

1380

evo i mene ...hanume moje,hvala vam na prelijepom druzenju...bilo mi je superrrrr ,jedva cekam sljedeci susret....user posted image

p.s dobila sam upalu misica ,nemogu da ustanem....

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

clock-img

26.01.2011, 23:36

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: breskvicaa

Pa mi kad smo dosli on nam je ukljucio grijanje user posted image
Visnja javni mi se na FB trebas mi da se nesto dogovorimo molim te user posted image

hoću al kasnije molim te jer jedva i ovo pišem Asja mi u krilu i sluša i gleda na pola monitora malog JU JU user posted image ..

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

27.01.2011, 09:01

clock-img

emi7908

pencil-img

1384

Žao mi što nisam mogla doći ali mi je drago da ste dobro zabavile... Ako Bog da idući put dolazim, a i meni će malo biti teško zbog malenog jer nemam ga gdje ostaviti. Ali skontaću već nešto... user posted image  Nisam skontala da li se trebamo naći na kafici negdje pa de se još dogovrimo ili ste vi već bile poslije odbojke????  Samo bi čikica mogao grijanje malo ranije upaliti a ne kad mi dođemo, jer je stvarno hladno... I za ono vremena koliko smo mi tamo ne može se ni ugrijati ali hajde..

clock-img

27.01.2011, 09:43

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Došla sam i živa sam....user posted image
user posted image user posted image

Hvala cure za lijepo druženje...

ja sam se baš lijepo ''izigrala''user posted image

user posted image user posted image user posted image
Meni je isto bilo extra,trebali bi se samo dogovoriti definitivno kako cemo dalje,a nije losa ideja da odemo nekad i na kuglanje ili na bazen,malo za promjenuuser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

27.01.2011, 10:15

clock-img

HanaBana

pencil-img

1182

Uh evo i mene..zaos mi sto duze nisam mogla ostati na kafici, ali sreca pa krenuh jer bi mi hana zaspala kod mame i sve mi poremetila danasuser posted image user posted image Meni je extra bilo. Nisam se o'sarafilauser posted image user posted image malo me ruke bole ali tastatura ce to danas da istrenira jos, kazu klin se klinom izbijauser posted image user posted image user posted image user posted image
Kad bude opet ABD dolazim. Super ideja za kaficu i dogovoreuser posted image user posted image user posted image

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

clock-img

27.01.2011, 10:19

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Ja sam jutros ko leptir...
donijela sam definistvu osluku upisujem i zumbu...a ova jednom sedmično i zumba jednom sedmično divotauser posted image user posted image user posted image user posted image

i da kuglana me privlači kao ideja...a bogami i bazenuser posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

27.01.2011, 10:22

clock-img

HanaBana

pencil-img

1182

user posted image user posted image user posted image user posted image uh bazen jedva cekam. Ja sam u DM dobila nagradu clanstva u  AVALON-u i jedva cekam da pocne jer planiram ici na jogu, tako da vam onda prenesem iskustva pa mozemo i tamo nesto organizovati ako ne bude preskupo jer ne djeluje mi bas da ce biti pristupacna cijena.

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

clock-img

27.01.2011, 10:30

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

donijela sam definistvu osluku upisujem i zumbu...a ova jednom sedmično i zumba jednom sedmično divotauser posted image user posted image user posted image user posted image

i da kuglana me privlači kao ideja...a bogami i bazenuser posted image user posted image user posted image user posted image

super, ja odoh danas u 5 abduser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

27.01.2011, 10:30

clock-img

taurus

pencil-img

3578

olimpijski bazen na otoci je user posted image
mi vodimo R cijeli januar u školu plivanja i baš sam zadovoljna
što je najvažnije, čisto je, na oglasnoj ploči ima istaknut nalaz vode za tekući mjesec izdat od zavoda a i cijene su im ok-ako sam dobro zapamtila (ipak sam ja user posted image ) 3 sata 5km za djecu a za odrasle 8 km

i hoću i ja na bazenuser posted image user posted image user posted image

clock-img

27.01.2011, 10:32

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Mene malo vrat boli,a na ruci imam takvu modricu od one lopte,sljedeci put Hanady donesi kakvu laksuuser posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

27.01.2011, 10:34

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: teacher75

super, ja odoh danas u 5 abduser posted image

izađi na Fb trebam informacijeuser posted image poslah ti poruku prije 20 minuta

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

27.01.2011, 10:35

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: new mama

Mene malo vrat boli,a na ruci imam takvu modricu od one lopte,sljedeci put Hanady donesi kakvu laksuuser posted image user posted image user posted image

ma treba ovu napuhat...
rekla sam mužu sram ga bilo nije nam loptu sredio...odnio je sa sobom jutros valjda ćemo neku pupmpu stić usput da je napušemo...
a ponesem ja vama i dječiju fifi...pa u pauzama da odmroimo rukeuser posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

27.01.2011, 13:32

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

hej bilo je super sinoć, breskvice nadam se da nisi zamjerila, ja se malo više zezam .....
ajmo sljedeće srijede u kuglanu, Zetra
jestel za???

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

27.01.2011, 13:35

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Vidjela sam vas na fb super ste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

27.01.2011, 13:40

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

evo jedna zajednička od sinoć

s lijeva na desno(gornji red): Hanady, veeseelaa, new mama, breskvica, hanaBana
sjede na podu remzy i mama

user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

27.01.2011, 13:48

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

može može i kuglana.....
samo mi nemojte nedljeu ditrat dogovorila sam zumbuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Zadnji članci

article-img