cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Sportske aktivnosti za žene!

clock-img

20.01.2011, 10:30

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

IZVORNA PORUKA: breskvicaa

Morat cemo malo fudbala iduci put radi Mame1 i Vesele user posted image

Moze ja cu biti golmanuser posted image user posted image
Nema sanse da i jedna lopta pored mene udje u goluser posted image

clock-img

20.01.2011, 10:30

clock-img

emi7908

pencil-img

1384

Jao što se ismija user posted image user posted image  Sreća pa mi nema nikog u kancelariji..... Dida luda si skroz, samo se ti rugaj meni, a kad se sjetim ona tvoja dva udarca što si servirala sama sebi u lice hoću da padnem sa stolice... Nadam se da ti nije i koje oko sa masnicomuser posted image user posted image user posted image  Kraljica si serviranja  hahahaaa!

clock-img

20.01.2011, 10:31

clock-img

puma

pencil-img

478

zene moje drage,
ja moram da vam se ZAHVALIM jer nisam se ismijala ovako ne pamtim... ali u pozitivnom smislu, nemojte me pogresno shvatiti... ali ovi vasi komentari spojeni sa slikama... ja kao da sam bila s vama... ma najbolje ste majke mi...

a ti vesela, pa imas i ovu drugaricu rukometasicu, odnosno djui-djicu odbojkasicu... sa malom dozom karatea.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.01.2011, 10:32

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

IZVORNA PORUKA: emi7908

Jao što se ismija user posted image user posted image  Sreća pa mi nema nikog u kancelariji..... Dida luda si skroz, samo se ti rugaj meni, a kad se sjetim ona tvoja dva udarca što si servirala sama sebi u lice hoću da padnem sa stolice... Nadam se da ti nije i koje oko sa masnicomuser posted image user posted image user posted image  Kraljica si serviranja  hahahaaa!

Ma nije ono bilo serviranje ono je bilo pokusaj dizanja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Ledy26 jesi ti zaboravila duksericu sinoc na treningu, neko je zaboravio nikako da nađem cija je user posted image

Ti pukla skroz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa ja ti je donijela...znas da sam se ja mrznula u majici kratkih rukava, kamo srece da sam imala dux...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

clock-img

puma

pencil-img

478

najtuznije je sto me kolegica blijedo gleda i nista joj nije jasno, a ja suze brisem... user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image

clock-img

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

vidi ovih rukometasica sto su se razmahale user posted image ....
mrak ste zenice...
joj didili kud bas ti pa u glavu user posted image ...
ih...da vam uletim...spotrske discipline nisu mi strane..
ja sam najbolja stativa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

20.01.2011, 10:33

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: Dida79

Ma nije ono bilo serviranje ono je bilo pokusaj dizanja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hahahahahaha, ne dizi vise user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nisam te tako zamisljala, legenda si user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

20.01.2011, 10:34

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: puma

zene moje drage,
ja moram da vam se ZAHVALIM jer nisam se ismijala ovako ne pamtim... ali u pozitivnom smislu, nemojte me pogresno shvatiti... ali ovi vasi komentari spojeni sa slikama... ja kao da sam bila s vama... ma najbolje ste majke mi...

a ti vesela, pa imas i ovu drugaricu rukometasicu, odnosno djui-djicu odbojkasicu... sa malom dozom karatea.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Znaci ni s tobom nema sale...kud to ne spomenu ranije....prije godinu...da te ne zezam user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

20.01.2011, 10:38

clock-img

emi7908

pencil-img

1384

IZVORNA PORUKA: Lady26

zene moje drage,

Znaci ni s tobom nema sale...kud to ne spomenu ranije....prije godinu...da te ne zezam user posted image user posted image user posted image user posted image

Eh sad ću ti doprtiti kran da ti on podiže lopte nemoj ti više molim te user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ej nesmijem više ovo čitati cjepam se, sve ste mi user posted image

clock-img

20.01.2011, 10:40

clock-img

emi7908

pencil-img

1384

Vidi šta ja uradi htjela sam Didi odgovriti ali skkontala je... Idem dosta je user posted image

clock-img

20.01.2011, 10:45

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

U redu je, razumijemo...umorna si user posted image
A ja citam i vidim ne kontam, hajd rekoh do mene je....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

20.01.2011, 10:45

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

IZVORNA PORUKA: koka i po

vidi ovih rukometasica sto su se razmahale user posted image ....
mrak ste zenice...
joj didili kud bas ti pa u glavu user posted image ...
ih...da vam uletim...spotrske discipline nisu mi strane..
ja sam najbolja stativa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

E moja Koko fasovah ja user posted image user posted image
Ali neka ne zalim ovo je bilo samo zagrijavanje,sljedeci termin su gotoveuser posted image

clock-img

20.01.2011, 10:48

clock-img

breskvicaa

pencil-img

2152

IZVORNA PORUKA: Lady26

Ledy26 jesi ti zaboravila duksericu sinoc na treningu, neko je zaboravio nikako da nađem cija je user posted image

Ti pukla skroz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa ja ti je donijela...znas da sam se ja mrznula u majici kratkih rukava, kamo srece da sam imala dux...

Vidi se da sam umorna user posted image user posted image user posted image user posted image

Ono sto te ne ubije to te ojaca...

clock-img

20.01.2011, 10:49

clock-img

breskvicaa

pencil-img

2152

zene moje drage,

Trebala si biti tamo tek bi te onda stomak zaboli od smijeha user posted image
Sve i nekako ali meni je ilo najsmijesnije kad je vesela pala kad smo igrali između dvije vatre da si vidjela tih scena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.01.2011, 11:34

clock-img

megi

pencil-img

935

joooj sto mi je zao sto nisam bila al me ovaj bronhitis safatao samo tako, odoh danas popodne do dr. skripim ko velika

super vam je bilo, veselo, ma jedva cekam sljedecu srijedu

lady nadam se da ce ponuda za prevoz vaziti i naredne sedmiceuser posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

clock-img

20.01.2011, 11:50

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: megi
lady nadam se da ce ponuda za prevoz vaziti i naredne sedmiceuser posted image

Hm...I'll think about it user posted image user posted image user posted image ....
Nadam se da ces ozdraviti i pridruziti nam se, bilo je super user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

20.01.2011, 13:29

clock-img

Niobe

pencil-img

1841

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Niobe znači otrnula si? user posted image  baš mi je drago što te vidjeh sinoć

i meni je drago pravo user posted image
otrnula, jakako user posted image

s jednih vjezbi na druge user posted image user posted image user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

clock-img

20.01.2011, 13:58

clock-img

breskvicaa

pencil-img

2152

Niobe kako noga znam da te sinoc grc uhvati jeli bolje user posted image

clock-img

20.01.2011, 14:17

clock-img

Niobe

pencil-img

1841

je, super..nakon tusiranja i masaze ko nova user posted image

Hvala na brizi ;)

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

clock-img

20.01.2011, 15:17

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: Niobe

je, super..nakon tusiranja i masaze ko nova user posted image

Hvala na brizi ;)

ovo ide na temu sexualnost user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

20.01.2011, 15:19

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Kako bilo da bilo,umorne ili ne vi ste zena zmajevi,super ste,user posted image ko curiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

25.01.2011, 09:17

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

idemol sutra?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

25.01.2011, 09:19

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

Cuj idemoli user posted image user posted image
Naravski...ja sam malo ugruhana od klizanja pa se nadam da cete imati milosti prema meniuser posted image user posted image

clock-img

25.01.2011, 09:23

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

ne smije niko moju Didi da dira

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Zadnji članci

article-img