Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Moja starija kćerka (sada ima 13 godina) je gledala sve žive crtiće. Kao mala (4 godine) gledala je Cartoon Network,jer su tada na njemu bili crtići tipa Tom i Jerry,Dexterova laboratorija,Scooby Doo...Sve je to gledala pa čak i Courage the Covardly Dog show (crtani u kojem rozi psić stalno spašava baku od nekakvih čudovišta) i nije se nimalo bojala ili postala nasilna. Poslije,kada su ukinuli ove crtiće sa Cartoon Networka,došle su na red Winx,Ninja kornjače,Yu Gi Oh (da i ove je gledala),Princeze Sirene,Moji džepni ljubimci... I u ovim crtićima je bilo nasilja,ali ona uopšte nije takva.Naime,vrlo je stidljiva i sve će poslušati. Valjda je skontala da su to samo crtići...
Od 5-og razreda ona i njena drugarica gledaju,iznenadit ćete se....Moj mali poni 😃😁 Ima čak i igračku,i gleda taj crtani na engleskom na Youtubu. Iako ima 13 godina,ne zamjeram joj...neka bude dijete dok može,bit će kasnije vremena za momke,izlaske...😊☺️