cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Koje crtiće dopustiti?

clock-img

27.02.2016, 18:07

clock-img

Medić*

pencil-img

29

IZVORNA PORUKA: Edita1989

IZVORNA PORUKA: Mirkica

Mame djecaka voel li vasa djeca Minecraft ????

Moj je opsjednut,zna sve moguce pojmove i sve u vezi Minecrafta...Na you tube sam trazi nekakve pojmove hahahaahha

Jedina igra koju je igrao. Pretresao je od -do. Malo ga je popustila jer nema vremenauser posted image

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

27.02.2016, 18:10

clock-img

Edita1989

pencil-img

-48

I mi smo svom ogranicili,skola,mora da uci,a on ,dusa draga svaki dan nesto prica o toj igrici...

Prije ove je igrao igricu Nack se zove,presao je cijelu

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje placenih poslova,uzevsi u obzir da je placa- cista ljubav."

clock-img

27.02.2016, 18:20

clock-img

Medić*

pencil-img

29

Najviše gledamo Pingvine s Madagascara i Sam&Cat, radoznali Dzord i Mija i jauser posted image

< Poruku je uredio Medić* -- 27.2.2016 18:21:45 >

clock-img

27.02.2016, 18:24

clock-img

Edita1989

pencil-img

-48

Joj ,te pingvine ja volim hahaha,djeca slabo

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje placenih poslova,uzevsi u obzir da je placa- cista ljubav."

clock-img

27.02.2016, 18:25

clock-img

Medić*

pencil-img

29

A tek ovaj Sam&Cat ja se uzivim pravo user posted image

clock-img

27.02.2016, 18:26

clock-img

Edita1989

pencil-img

-48

IZVORNA PORUKA: Medić*

A tek ovaj Sam&Cat ja se uzivim pravo user posted image

Eh ne znam taj

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

clock-img

27.02.2016, 18:49

clock-img

Angelica

pencil-img

282

Moj je opsjednut,zna sve moguce pojmove i sve u vezi Minecrafta...Na you tube sam trazi nekakve pojmove hahahaahha

Jedina igra koju je igrao. Pretresao je od -do. Malo ga je popustila jer nema vremenauser posted image

Moj je u kazni zbog mainecrafta jer je ovisnik, crta na likovnom te likove, po sveskama,piše drugovima neka pisma od Stampija i on dobiva takva pisma od njih, svi su zaluđeni tim žive u tom svijetu...muž mu je za maskenbal napravio od kutije taj lik i bio je glavna faca u razredu, svi su htjeli njegovu masku.
Najgori mi je bio neki Serbijan na you tube, ovaj moj poprimio govor pa kad počne da smara nešto ide gde ste bre ljudi, evo nas ponovo u mainecraftu....itd.
Sve sam mu to malo ukinula podigla mu knjigu u biblioteci da čita, ne mogu više da slušam to ni da gledam, postaje mi dijete ograničeno...

Ljudi postaju nalik na kokoši, slabo vide i rano liježu. A jutrom žure na kopanje zbijeni u gomile duhana. Džepova usukanih od znoja dlanova zalaze svuda i u sve guraju nos.

clock-img

27.02.2016, 18:52

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

dobro je ja mislila ja samo imam taj problem je ri moji su ovisnici user posted image user posted image borba velika

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

27.02.2016, 18:54

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

a kad nadju onog covjek an youtube da prica probi nam mozak hahhhaha ne mozes ukinuti iz svakog coska izbije minecraft borimo se user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

27.02.2016, 19:05

clock-img

Angelica

pencil-img

282

Minecraft znači zlouser posted image , nemojte da vas djeca nasankaju da im ovo instalirateuser posted image

Ljudi postaju nalik na kokoši, slabo vide i rano liježu. A jutrom žure na kopanje zbijeni u gomile duhana. Džepova usukanih od znoja dlanova zalaze svuda i u sve guraju nos.

clock-img

27.02.2016, 19:10

clock-img

Medić*

pencil-img

29

Sve smo izbrisali a Serbijan a kad bih čula svaka mi se dlaka na glavi dizala. Više ga ni spomenuti ne smijeuser posted image
Sva sreća rijesismo se te igrice.
Imamo igračke samo a muž mu iz Tur donio nije lego već te kocke od kartona i nekog tvrdog materijala pa se to sklapa i pravi. Ima toga hrpa jednauser posted image
No prolazi ga minecraft...

clock-img

27.02.2016, 19:12

clock-img

Edita1989

pencil-img

-48

IZVORNA PORUKA: Angelica

Moj je u kazni zbog mainecrafta jer je ovisnik, crta na likovnom te likove, po sveskama,piše drugovima neka pisma od Stampija i on dobiva takva pisma od njih, svi su zaluđeni tim žive u tom svijetu...muž mu je za maskenbal napravio od kutije taj lik i bio je glavna faca u razredu, svi su htjeli njegovu masku.
Najgori mi je bio neki Serbijan na you tube, ovaj moj poprimio govor pa kad počne da smara nešto ide gde ste bre ljudi, evo nas ponovo u mainecraftu....itd.
Sve sam mu to malo ukinula podigla mu knjigu u biblioteci da čita, ne mogu više da slušam to ni da gledam, postaje mi dijete ograničeno...

uh,taj Serbijan mi ide na zivceeeee,ja odmah gasim,kaze Ameen,pa on mi je prijatelj hhahah

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

clock-img

27.02.2016, 19:14

clock-img

Edita1989

pencil-img

-48

I mi smo Bogami ogranicili,ima sedmica ,nije nikako igrao ,ni koristio mob...Bilo lijepih igrica,spiderman,batman,taj Nack isto,a on se dovezao Minecrafta,bas je zaraza..nekakvi herobrajni,underdragoni hahaahah

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

clock-img

27.02.2016, 19:17

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

I mi smo Bogami ogranicili,ima sedmica ,nije nikako igrao ,ni koristio mob...Bilo lijepih igrica,spiderman,batman,taj Nack isto,a on se dovezao Minecrafta,bas je zaraza..nekakvi herobrajni,underdragoni hahaahah

hahahhha jest jest user posted image user posted image user posted image

BA 13.12.2008

clock-img

27.02.2016, 19:28

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

Iako je žensko i moja gleda i igra se Minecraft-om. Za sada je redu, jer inako ima ograničeno vrijeme za igrice kada aide u školu. Kupila sam joj one knjige upustva Minecraft-a, pa je čitala njih.
S tim da nisam upoznata sa tim Serbijanom, ova moja gleda neki engleski kanal Minecraft-a, pa mi i ne smeta, dok god ih sluša i preko njih uči engleski.

Meni Minecraft dođe super kad je trebam kazniti, samo po Minecraftu udarim, i zvijezde sa neba mi skida :)

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

clock-img

27.02.2016, 20:03

clock-img

Edita1989

pencil-img

-48

Na engleskom su ok,Ali Serbijan je uzas....Ovaj je kupovao tri puta karticu za playstore na ps-u,pa kupio nekakve dodatke,ko bi mu znao

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

clock-img

29.02.2016, 08:52

clock-img

aidana

pencil-img

833

IZVORNA PORUKA: bebaa

posle godinu dana se sjetile da pitate koje crtiće gledamO.....user posted image user posted image user posted image
Pin-kod mu je trenutno najinteresantniji,i fakat jeste,jako edukativan..i ja svašta naučih...user posted image
uglavnom se sad svodi na ono što tv kanali nude...laptop sam zabranila jer sam sebi nađe nekakve borilačke pa posle podivlja nema šanse da će zaspatiuser posted image

I mom je pin kod najdrazi. On ne zna sastaviti prosto prosirenu recenicu ali se razbacuje pojmovima kao sto je antimaterija, energija, gravitacija...user posted image user posted image

clock-img

29.02.2016, 10:15

clock-img

irenaSA

pencil-img

553

S obožava Prodavnicu najmanjih ljubimaca, Šerlok-a Jaka, Martu...Super špijunke, Winx i co...
user posted image nije posebno zainteresiran za crtiće...koncentracija 2 sec. malo Miki Maus...Pingu i to je to...

Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine
Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine
Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...

clock-img

06.03.2016, 13:13

clock-img

Midnight_489

pencil-img

216

Na youtubu ima puno parodija na neke lijepe crtiće.
Jučer,Hana gleda My little pony,i kako je klikala okolo
naleti na video My little pony Cupcakes i u tom videu
jedan poni ubija drugog,reze mu krila..
Užas...
Na moje pitanje zašto nisi mene zvala,da ja prvo vidim
kakav je taj video,ona je rekla kako je mislila da je to ono
kad Pinki pravi kolačiće i ubacuje brašno,šećer itd...duša moja
<3

clock-img

07.03.2016, 18:00

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

Imamo li zaista potrebu za ovolikim brojem tema sa sličnom do potpuno istom tematikomuser posted image

http://www.ringeraja.ba/forum/brutalne-reklame-za-vrijeme-crtica-/m_2749973/mpage_1/tm.htm#2749979

http://www.ringeraja.ba/forum/koji-crtani-vase-dijete-voli-najvise/m_1593413/mpage_3/tm.htm#2750107

http://www.ringeraja.ba/forum/neprimjerni-crtic-/m_2749944/mpage_1/tm.htm#2750008

Vala, mislim da se sve može staviti pod jednu temu "Crtani filmovi" ili "Crtići" ili tome slično...

Ovo su teme koje sam našla u posljednja 2 dana kao aktivne, Bog zna koliko ih ima neaktivnih s istom tematikom.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

07.03.2016, 23:02

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Pa kad moze puder imati wvoju temu, a imamo i kozmetiku, sto ne moze i ovo. user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

09.03.2016, 08:16

clock-img

Alma_27

pencil-img

1326

IZVORNA PORUKA: aidana

IZVORNA PORUKA: bebaa

posle godinu dana se sjetile da pitate koje crtiće gledamO.....user posted image user posted image user posted image
Pin-kod mu je trenutno najinteresantniji,i fakat jeste,jako edukativan..i ja svašta naučih...user posted image
uglavnom se sad svodi na ono što tv kanali nude...laptop sam zabranila jer sam sebi nađe nekakve borilačke pa posle podivlja nema šanse da će zaspatiuser posted image

I mom je pin kod najdrazi. On ne zna sastaviti prosto prosirenu recenicu ali se razbacuje pojmovima kao sto je antimaterija, energija, gravitacija...user posted image user posted image

pin kod? sta je to? Gdje ste to nasle?

clock-img

09.03.2016, 08:45

clock-img

Midnight_489

pencil-img

216

Mame,valjda nisam jedina kod koje moje dijete
voli da gleda ono odmatanje jaja na youtubu user posted image
Samo ukuca Kinder surprise eggs,stavi čokoladicu kod sebe i gleda. user posted image

clock-img

09.03.2016, 08:50

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: Midnight_489

Mame,valjda nisam jedina kod koje moje dijete
voli da gleda ono odmatanje jaja na youtubu user posted image
Samo ukuca Kinder surprise eggs,stavi čokoladicu kod sebe i gleda. user posted image

Draga , koliko tvoje dijete ma godina?

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

09.03.2016, 09:24

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

mojoj je 6 god.a i dalje voli gledati ta kinder jaja. cak se igra kod kuce toga. poreda neke igracke pa ih ko fol izvlaci iz jaja i prica na engleskom o njimauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Zadnji članci

article-img