cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Farbanje kose???

clock-img

22.10.2012, 16:07

clock-img

line

pencil-img

5

pardon - 4 nijanse :P

clock-img

20.12.2012, 11:17

clock-img

Fleks

pencil-img

39

I ja sam koristila kanu, i to sa crnim cajem se pravi citala sam da bude bolji efekat..ne znam kako je vi koristite..kosa bude tamna sa crvenkastim odsjajem, meni super ;) a koliko samo pricaju kako je zdrava za korijen i sve, pa toplo preporucujem user posted image

clock-img

26.12.2012, 18:35

clock-img

ada_

pencil-img

-1226

pozz svima,i ja sam bas u dilemi da li se farbati ili neuser posted image
prvu sam bebu izgubila pa sad pusem i na hladno ali kako ste vec rekle uzasno mi je hodati sa izraskom do pola glave(nije jos toliki ali et)sad sam 18 tt i nikako se odlucit sta raditi user posted image

clock-img

26.12.2012, 18:40

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

IZVORNA PORUKA: ada_

prvu sam bebu izgubila pa sad pusem i na hladno ali kako ste vec rekle uzasno mi je hodati sa izraskom do pola glave(nije jos toliki ali et)sad sam 18 tt i nikako se odlucit sta raditi user posted image

Ja sam se farbala i to svakih 15 dana jer sam puno sijeda. E sad , ti ako se bojiš , možda da probaš sa onimm farbama bez amonijaka ili onim na prirodnoj bazi BIO KAP (mislim da se tako zovu) Jesu malo skuplje, ali piše da su biljnog porijekla.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

26.12.2012, 18:54

clock-img

ada_

pencil-img

-1226

hvala ti na brzom odgovoru,a potrazit cu te pa cu vidjeti sta ce biti...

clock-img

26.12.2012, 19:00

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

hvala ti na brzom odgovoru,a potrazit cu te pa cu vidjeti sta ce biti...

Imaš u bolje opremljenim apotekama nekoliko vrsta prirodnih farbi ( ja ti navela prvu koje sam se sjetila), a i pitaj usput da ti preporuče najbolju.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

26.12.2012, 19:33

clock-img

ninuska

pencil-img

1939

Kod mene je trudnoca bila rizicna,ali sam se farbala cijelo vrijeme. Jos plava, pa zamisli user posted image .

clock-img

26.12.2012, 22:35

clock-img

Latinka

pencil-img

650

Ja se isto nisam farbala, pogotovo zbog prve izgubljene trudnoće

I. srce mamino 16.01.2012.
A. mamin dobrica 21.02.2014.

clock-img

26.12.2012, 23:32

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

ja sam se farbala u obe trudnoće, čak me prvi put dr. moj dragi pitao što se ne farba, jer zna da sam uvijek ko lampa bila, druga trudnoča rizična, čak sam i jednom pramenove izvukla,

ako imaš sumnju najbokje ti je da pitaš dr.

clock-img

29.12.2012, 14:00

clock-img

ada_

pencil-img

-1226

eto posle konsultacije s doktorom odlucila sam se ne farbati user posted image on nije za to i kaze da je na meni ali on ne preporucuje....

clock-img

31.12.2012, 12:26

clock-img

sanjaa

pencil-img

38

Ja se srecom ne farbam, al sam cula od kolegice da joj je dr. rada rakic rekla da se moze ofarbati samo ne nekim nekvalitetnim jakim farbama. Kao nakon 3. mjeseca...

clock-img

05.09.2016, 20:18

clock-img

biterlemon

pencil-img

2

Nije dokazano... Verovatno bolje farbe bez amonijaka...mada znam puno zena koje su se farbale u trudnoci i imaju zdravu decu.

Zadnji članci

article-img