cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Koji vas doktor vodi/o

clock-img

20.11.2009, 23:53

clock-img

jaca92

pencil-img

8

dr.admir rama Kosevo...stvarno divan doktor me je porodio...necu nikad zaboraviti koliko je bio uz mene i pomagao mi...divan doktor

clock-img

23.11.2009, 13:52

clock-img

Mamica24

pencil-img

1090

Ja sam već ušlau 6 mjesec a trudnoću mi vodi dr Alma Pašić u Hadžićima.

Skoro me pitala gdjebih se voljela poroditi i ja sam izabrala Opću bolnicu.

Interesuje me da li ja sad trebam otići u Opću bolnicu da se

prijavim kod nekog još doktorada me vodi ili ne trebam?????

clock-img

23.11.2009, 21:28

clock-img

Anoniman

Ne moras ici, to mozes zbog sebe da upoznas nekog dr, a isto mozes otic i na Kosevo pa gdje ti se vise bude svidjalo.

clock-img

24.11.2009, 16:36

clock-img

Mamica24

pencil-img

1090

thx user posted image na informaciji.

clock-img

25.11.2009, 12:48

clock-img

*pcelica*

pencil-img

1815

Trudnocu mi vodi dr. Nenad Miseljic u opcoj bolnici.On mi je vodio i prvu trudnocu,i za njega imam samo rijeci hvale.

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

clock-img

25.11.2009, 21:05

clock-img

deckic

pencil-img

42

Citajuci na forumu vase postove, vidm da ima razlicitih misljenje o dr. Jadranki Dizdarevic. Zamolila bih forumasice koje su imale iskustvo sa njom (da im je ona vodila trudnocu ili porodila) da mi napisu svoje misljenje.

Hvala!

clock-img

04.12.2009, 13:15

clock-img

Radoznalica

pencil-img

280

Pozdrav svim forumašicama! Nova sam na forumu i na moju radost mogu se uključiti na forum trudnoća user posted image Nedavno sam radila test na trudnoću koji je bio user posted image , sad me zanima, budući da imam zdravstveno osiguranje, gdje da idem doktoru? Najviše bih voljela doktoricu. Da li mogu proizvoljno ići na Koševo npr. kod doktorice Lejle Imširije ili u Skerlićevu kod dr. Boloban? Koga biste mi vi preporučile? Stvarno svaki savjet mi je dobro došao budući da nisam imala zdravstvenih problema tako da doktora nisam posjetila već poodavno, tako da ne znam ni kako to više funkcionira. Ako sam postavila pitanje na pogrešno mjesto, molim moderatora da mi oprosti user posted image I hvala unaprijed za odgovore koje ćete mi dati user posted image

Nikada nemojte mnogo govoriti o sebi, jer drugi uvijek imaju više za kazati o toj temi

clock-img

04.12.2009, 16:02

clock-img

Mamica24

pencil-img

1090

Ja bih preporučila ak oti nije daleko da ideš u Skerlićevu tamo ima ženskih doktora jako dobrih

. Stvarno su ok i što je najvažnije za mene

jeste da im je čistoća na nivou i uvijek zakažeš svoj dolazak. Ja sam izabrala dr. Pašić

koja je na moju sreću premještena u Hadžiće tako da mi je sad skroz blizu.

U Skerlićevoj te pitaju kod kojeg ćeš doktora pa ti izaberi!

Zato bih ti savjetovala da se raspitaš da li taj doktor je tu privremeno

ili stalno jer oni nekad budu tu samo na "posudbi" i sl.

Ne bih ti preporučila bolnicu (ovo ti govorim iz iskustva)  jer nisam baš

baš imala prijatan odnos. Usotalom ako Bog da ti ćeš imati finu trudnoću pa nećeš imati potrebe stalno ići doktoru

osim na one redovne preglede, a kad odeš u bolnicu svega se nagledaš.  Al et ti vidi još.

Sretno!!

clock-img

04.12.2009, 18:46

clock-img

Radoznalica

pencil-img

280

Mamica24, zaista me obradovao tvoj odgovor. Budući da ti već imaš nekog iskustva poslušaću te, nadam se da će mi sve proći hairli aBd. I još jedna stvar, treba li mi neka uputnica? Oprostite ako sam dosadna...

Nikada nemojte mnogo govoriti o sebi, jer drugi uvijek imaju više za kazati o toj temi

clock-img

10.12.2009, 20:06

clock-img

jaca92

pencil-img

8

do 8 mjeseca trudnoce sam isla kod privatnika onda sam otisla doktorici i trazila uputnicu ona mi je dala uputnicu za kosevo i ako sam ja napocetku razmisljala da se porodim u opcoj bolnici no stvarno je na kosevu super ....doktori su super...

clock-img

11.12.2009, 09:39

clock-img

Mamica24

pencil-img

1090

izvini što ti tek sad odgovaram - ne treba ti uputnica samo ih naoziv reci da si trudna  da želiš zakazati pregled. Ona će ti zakazati dnai sat i kad odeš oni ti otvore karton samo ponesi knjižicu.

IZVORNA PORUKA: Radoznalica

Mamica24, zaista me obradovao tvoj odgovor. Budući da ti već imaš nekog iskustva poslušaću te, nadam se da će mi sve proći hairli aBd. I još jedna stvar, treba li mi neka uputnica? Oprostite ako sam dosadna...

clock-img

21.01.2010, 13:47

clock-img

mirna78

pencil-img

14

Dr. Emir Smailbegović Tešanj, i stvarno je OK

clock-img

21.01.2010, 14:04

clock-img

mamica87

pencil-img

518

Profesor Zlatan Fatusic-najbolji i svima bi ga preporucilauser posted image

Benjamin 17.07.2009

clock-img

21.01.2010, 18:31

clock-img

Ljubičica ze

pencil-img

17

Dr.Nihad Ribić i zaista je divan čovjek!

clock-img

08.02.2010, 12:41

clock-img

Amelaa RR

pencil-img

3309

IZVORNA PORUKA: senda

cao svima vec cetvrtu godinu pokusavamo sa zacecem ali neuspjesno isla sam kod nekoliko doktora pa me zanima da li je neko se susreco sa doktoricom elmirom hajder i kakvo misljenje ima o njoj

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

clock-img

08.02.2010, 21:59

clock-img

naša.mrvica

pencil-img

853

dr.divanovic, realan a covjek sa srcem svako dobro o njemu.

Nikad necu zaboraviti kako sam bila sretna s tobom pticice moja.

clock-img

08.02.2010, 22:03

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Mašićuser posted image user posted image user posted image sve pohvale za tog"ljudinu"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ps. ona njegova  ruka  kad treba da ustanes poslije pregleda vrijedi PARAuser posted image user posted image user posted image

clock-img

08.02.2010, 22:04

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Dr Begić, svaka mu čast i hvala mu beskrajno user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

08.02.2010, 22:08

clock-img

MinaMM

pencil-img

302

IZVORNA PORUKA: salmy

Mašićuser posted image user posted image user posted image sve pohvale za tog"ljudinu"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ps. ona njegova  ruka  kad treba da ustanes poslije pregleda vrijedi PARAuser posted image user posted image user posted image

potpisujemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
samo njemu mogu da zahvalim sto mi porod nije trajao danimauser posted image user posted image user posted image user posted image

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

clock-img

08.02.2010, 22:13

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: MinaMM

potpisujemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
samo njemu mogu da zahvalim sto mi porod nije trajao danimauser posted image user posted image user posted image user posted image

Mada me nije on porodio(cr) ali vodio je citavu trudnocu user posted image user posted image user posted image user posted image i da njega nije bilo sigurno ne bih otisla na carski!
Cak sam bebija slikala sa njim kad sam lezala u bolniciuser posted image user posted image user posted image user posted image kad poraste da mu mogu pokazati tog predivnog čovjekauser posted image user posted image user posted image

clock-img

09.02.2010, 16:42

clock-img

darchi

pencil-img

3

Lokmić dr. Naima u DZ Vojničko Polje i Mišeljić dr. Nenad u Općoj bolnici "Dr. Abdulah Nakaš" - porod carskim rezom! Sve pohvale oboma! Nosim najljepše uspomene i na prvu trudnoću i na porod i na oporavak, samo se nadam da će me isti dr. voditi i u drugoj trudnoći i da će biti sve isto tako sa lijepim uspomenama.

clock-img

16.02.2010, 12:58

clock-img

semmy

pencil-img

43

uravo tako...user posted image user posted image user posted image user posted image

bebach 09.01.1999 ;)
mala princeza nam se pridruzila 02.02.2010 ;)))

clock-img

05.03.2010, 12:15

clock-img

dubravka01

pencil-img

784

Cao svima,

Kako sam se nedavno preselila na Ilidzu, interesuje me ima li ko kakvih iskustava sa ginekolozima u Domu zdravlja Ilidza? I sto vise detalja ako neko zna.

Unaprjed hvala.

clock-img

05.03.2010, 12:29

clock-img

mamaajna

pencil-img

812

Lana LACEVIC u Kosevu druga trudnoca a prvu u Skerlicevoj Rada

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

clock-img

05.03.2010, 13:36

clock-img

frenkoza

pencil-img

1200

joooj suze mi udare na oci kad se sjetim tog divnog covjeka koji mi je pomogao da na svijet donesem svoje sunce.....

pa ljudi ima li iko negativna iskustva s njim???? toliko sam foruma citala i toliko misljenja oprecnih o svim doktorima a o njemu samo pohvale

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

Zadnji članci

article-img