Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
lost, prestat ce kad se prvi put izborite s temperaturom bez antibiotika... Znam da zvuci cudno, ali je tako...jer stalno upadate u zacarani krug... ona pokupi virus, dobije temperaturu, ukljucite antibiotik, opadne joj imunitet i "zakaci" se novi virus...
Palachinker, nije prirodni pripravak, ali ja vjerujem u Omegu 3...
27.07.2012, 14:22
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
27.07.2012, 14:26
djoisa
-220
iman, jel pomjesas to dvoje..tahin nisam probala, jedl dodat secer u to? kakv je okus? znam da je to pasta od susama
27.07.2012, 14:40
palachinken
5397
Uključit ću mu i ovaj sok, iako do sad nije pio sokove, pa ne znam kako će reagovati, a što se tiče omega3, svakako mu mislim uvesti pojačane količine maslinovog ulja, Imanin tahin i plavu ribu, svi su bogati omega 3 kiselinama. Med smo probali, sve prošlo dobro, jede ga s sezonskim voćem.
27.07.2012, 14:45
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
27.07.2012, 14:48
henna ze
475
moja alergična na med..jedino da probam onako samo.. palačinko gdje si kupila tahin
27.07.2012, 14:54
palachinken
5397
IZVORNA PORUKA: henna ze
moja alergična na med..jedino da probam onako samo.. palačinko gdje si kupila tahin
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"
27.07.2012, 15:01
selebriti
1709
Palačinko, .. voli li bijeli luk? On je odličan Masline, kažu, da su super u borbi s virusima i uvijek dosta vitamina C.
27.07.2012, 15:03
palachinken
5397
IZVORNA PORUKA: selebriti
Palačinko, .. voli li bijeli luk? On je odličan Masline, kažu, da su super u borbi s virusima i uvijek dosta vitamina C.
Voli, mislim, pojede ga sa šinatom recimo ili u pilećoj supici, i jedan i drugi luk, a da veze nema šta je pojeo. Masline ono tvoja mala tamani, jelde? NBaš ću mu cijelu dati da vidim kako će reagovati.
27.07.2012, 15:04
djoisa
-220
i ja sam vidjala tahin pastu po svim vecim samoposlugama, obicno stoji u frizideru, pa potrazite..
27.07.2012, 15:09
canim
4126
U onim DP marketima uvijek je bilo Tahina, pa pogledajte tamo klas proizvodi a ako imate gdje naci tahin iz turske on je super, ima u Sarajevu po turskim radnjama.
27.07.2012, 15:10
selebriti
1709
IZVORNA PORUKA: palachinken
IZVORNA PORUKA: selebriti
Voli, mislim, pojede ga sa šinatom recimo ili u pilećoj supici, i jedan i drugi luk, a da veze nema šta je pojeo. Masline ono tvoja mala tamani, jelde? NBaš ću mu cijelu dati da vidim kako će reagovati.
Ma moja pretjeruje s maslinama ... evo sada me MM pita koje da joj ovaj put kupi posto je otisao u nabavku... Čitala sam da su dobre u borbi protiv virusa. E sad, .. neki dan smo MM i ja prebolovali onaj virus, a ona nije, ... moRe bit, a i nemora, al' nije je hB zakačio.
ima tahina u dp-u sigurno neki dan nam je stigo i trazi se bas dosta
01.08.2012, 11:16
palachinken
5397
IZVORNA PORUKA: mala86
De ostavi jedan tatrane, navraticu ja danas s posla
01.08.2012, 11:21
mala86
2755
IZVORNA PORUKA: palachinken
IZVORNA PORUKA: mala86
De ostavi jedan tatrane, navraticu ja danas s posla
oki!ajd vidimo se,ja sam druga smjena i tako
10.08.2012, 18:40
Halimaa
188
Ima li neko za preporučit sirup ili kapi za jačanje imuniteta, nešto što je barem malo učinkovito, mi se pripremamo za vrtić! Hvala!
10.08.2012, 21:37
škorpija
6649
preporučujem imunoglukan sirup nama se pokazao kao odličan, jeste skup, oko 40 Km, ali može trajati mjesec jer se daje djetetu po kilaži, ja ga kombiniram sa sanostil vitaminskim sirupom bez željeza jer je tako ukusnije za piti, imuniglukan sirup je prilično bljutav
10.08.2012, 22:07
Halimaa
188
znam za taj, i mi smo uzimali poslije upale pluća, uf al sad bi nešto jeftinije, da li su dobri sirupi i kapi na bazi propolisa?
10.08.2012, 22:10
madam x
839
IZVORNA PORUKA: Halimaa
znam za taj, i mi smo uzimali poslije upale pluća, uf al sad bi nešto jeftinije, da li su dobri sirupi i kapi na bazi propolisa?
Ja sam davala Propol baby, nije ni on loš, ali mislim da je blag. Ja sam davala matičnu mliječ u ampulama, pola ampule dnevno i odlično su djelovale. Sad ne dajem ništa , ali ih planiram uskoro uključiti, jer smo od septembra opet u vrtiću.
10.08.2012, 22:33
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: Halimaa
“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
11.08.2012, 00:14
škorpija
6649
ja natura mix za djecu ne mogu da pronađem u sarajevu već godinu dana, tajra jesi li ga ti našla
06.09.2012, 10:28
Halimaa
188
Ja sam svome počela davati Propolis sirup sa C vit. petnaestak dana prije vrtića, a sada pije SANOSTOL sirup, 5 ml. dnevno ( vitamini plus željezo) i prije vrtića mu dadnem Propolis u spreju. Jedan-dva šprica ujutru, to sam čula od komšija koji rade u Pharmamedu. Naravno, već drugi dan dužeg ostajanja dobio je temperaturu, ali osim slinica, za sada je sve ok, četvrti nam je dan, jede kao i obično. Usput, mi smo u Aladinu.