cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: vrtić i imunitet

clock-img

15.11.2013, 20:59

clock-img

melin

pencil-img

207

evo iscitala sam cijelu temu jer me strasno interesuje
moja user posted image je krenula u septembru u vtric i od prehlade koja joj se slivala dva puta je dobila upalu srednjeg uha koji smo naravno lijecili antibioticima 2 puta po 10 dana i ona je oslabila totalnouser posted image
po preporuci u farmaciji dobila sam natura mix u bocicama 10 kom koje pijemo svako jutro i trebamo uzet jos jedno pakovanje tako nam je rekla teta uz to joj dajem omega-3, med,domaci pekmez od jabuka,cijedjene narance i limun,kozije mlijeko takoreci sve sto sam gdje procitalauser posted image posle ove druge ture natura mix cu joj ukljucit ampule od medexa...
eh posto u ponedjeljak krece ponovo u vrtic ja sam u panici,ne zbog prehlade nego sto joj se uvijek odrazi na uho mene zanima dali je iko imao kakvog iskustva s CITROFIT kapima od grejpa citala sam dosta o tome pise da se cak moze davati tri puta po onoliko kapi koliko dijete ima godina u zamjenu za antibiotik a jedan put za jacanje imuniteta...

< Poruku je uredio melin -- 15.11.2013 21:02:40 >

Mamina sreca najveca 10.02.2010
Dosla je radost i promijenila nas zivot zauvijek...:-)

clock-img

16.11.2013, 15:44

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

za šta služi ova omega od medexa, ja je kupih ali ništa na onom papiru ne piše, izgleda da nema nikakve fajde za imunitet

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

29.09.2015, 08:13

clock-img

Miroslava10

pencil-img

12

jel nije bolje za djete, da jacanje imuniteta dođe sa vremenom nego odmah kad je mali ili mala da pije razne vitamine i tablete i neznam kaj sve ne? Mislim, zdravije je, nego da se privikne na to.

< Poruku je uredio Visnja RR -- 29.9.2015 8:20:52 >

clock-img

29.09.2015, 21:06

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

Jest bolje, ali ne mozemo svi uzimati bolovanje svakih 15 dana dok dijete ne stekne imunitet, zato se nekad moramo potpomoći preparatim

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Zadnji članci

article-img