IZVORNA PORUKA: Galicia
I opet se ismijavate nacinu zivota drugacijih od sebe. Vidim tolerancija na nivou.
Sram i stid da vas bude. Gdje su vasi roditelji pogrijesili u odgoju vas mahalusa.
Stid i sram da vas bude.
ja se vala vicu nasmijala jesam i smješan pa sad me linčujte...
e čuj sad ja zbog nastalog vica nesmijem da se nasmijem...smejšno majkemi...smješnije od vica... i došla sam opet da ga porčitam da se smijem.
Šta je problem galicija, milion viceva o plavučava, romima, muji, fati, drotu, bosanscu, crnogorcu....svi smješni padamo od šege. nisma ja izmislila te viceve i ne smatram niti jednu od navedneih nekom podređenom vrstom al brate kad je smješno sročen smješno je.
evo smješno mi je i dalje...tvoj način komunikacije nije pomogao da mi manje smješan bude vic...vic je vic vazda bio i ostao.
a svoj stav o istom sam već iznjela prije....
Molim boga da me ne zadesi da mi djeca budu homoseksualci ali ako budu izabrali su i šta ja da radim, ja se svoje krvi ne odričem pa makar i ubistvo da počini što je strašnije od toga biti homoseksualac u mojoj glavi.