IZVORNA PORUKA: Amam
Hatepsut hvala za savjet oko pribora.A gdje mogu kupiti taj stadler?
Nedavno sam kupila BIc pa cu vidjet kako ce se pokazati.
Kod nas imaju kecelje svi,evo vec par godina i to je super.Ko zeli moze kupiti i veci broj pa koristiti duze.
Sto se tice oblacenja djevojcica iz starijih razred,to je strasno,covjek se zamisli gdje li ga je roditelj poslao.
A cula sam i za provociranje djece koja imaju "istroseniju" odjecu ili cak ko dolazi u skolu 2 dana u istoj majci .Zalosno.
Imas kupiti taj pribor u svim knjizarama,ali i u fisu.kostaju cini mi se oko 6km,ali bas mogu dugo biti i jako su kvalitetne bojice,a i flomasteri ma sve vjeruj mi.
A to da se rugaju jedni drugima vjeruj da je istina.kod nas je prosle godine izbio sukob izmedju roditelja,jer su djevojcice "tracale" kako koja dolazi obucena u skolu ,kako slaze boje i sl.cak su komentarisale jednu djevojcicu kojoj je bila izlizana trenerka na koljenima ,strasno! Da je moje djete o tom diskutovalo ja bi znala kako bi s njim.ali to su uglavnom one djevojcice sto sjede s mamom na kafi s konama pa upijaju ko spuzve.mislim da se ne lazemo sve mi ponekad "tracamo" ali pred djecom se mora dobro voditi racuna sta pricati!A ovo prosto nigdje ne vodi.sto je najzalosnije uciteljica nista ne zna,sve se desava na odmorima,a idu tako daleko da pricaju o tome ko je koje vjere i sl.ja sam se frapirala kad je moj K. dosao s pricom ko ide na koju vjeronauku,ko jede a ko ne jede svinjetinu i sl.Ali opet podvlacim sve to djeca donesu iz kuce i sve sto pricaju roditelji oni prenesu u skoli.