IZVORNA PORUKA: magbi
danas cemo na roditeljskom,mislim trcati za djecom sa olovkom u ruci da ubode djete koje stigne sa spicom a sve to dok je uciteljica bila u toaletu,a brat od tog djecaka je prvacici i jucer se popeo na sto i govori mu uciteljica da siđe ja mislim da je tu problem u porodici a ne u djeci odnosno u roditeljima,kcu nek rade sta zele ali moj sin ne zelim da ima strah od nekog drugog djecaka,necu recenice ne smijem ovo od njega,ne smijem ono
roditelje ne možete odgajati...
ta djeca kriva nisu ali svakako nisu ni vaša djeca zasluižila d abudu taoci...
ja bi najprije uptiala dali je kod dječaka suatnovljen neki medicinskim problem, poremećaja pažnje, posebne potrebe pa da vi i ostali roditelji to znate i na isto dijete svoje rpipremite...
nadalje bi pitala koji su modlaiteti rada unutar produženog uz dijete za koje očito treba neko ko će sa njim raditi...
jedna teta je ond amalo, jer kad ona ode u toalet on će oko nekome iskopati tim špicem...
i naravno zahtjevanje da se sirtuacija riješi, dijetetu da se da odgovarajući tretamn psihologom i posbenom osobom koja će ga čuvati da ne čini loše drugoj djeci ili /ulitamitvno/ reći da ćete izvršiti ispisivanje svoje djece i otići prema durgim rpoduženim boravcima koji s enude...pa čak i promjena škole i rpoduženog nekog koji je u satavu škole jer svojoj djeci želite najbolje...