Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
7,443U hadžićkom je ovo-samo ja nisam nešto zadovoljna ni ovim-malo su uži od udžbenika i rekoh već-savijaju se unutar korica udžbenika i onda se zalijepe!
Čim želja prestane biti želja, čim minu čežnja, ni slasti više nema!
21.09.2011, 13:04
Lejla Ka
5544
Hvala, idem danas u nabavku!
21.09.2011, 13:05
DM
2408
.
< Poruku je uredio doublemum -- 21.9.2011 13:06:26 >
22.09.2011, 08:53
amdi
518
Ja sam nasla isto ovakve okvire na lijepljenje samo je prozirni, na kraju kad se zalijepi samo se makazama odstrani višak koji prelazi preko ruba knjige, bio je u Merkatoru, doduše prije 2-3 mjeseca
22.09.2011, 09:43
Lejla Ka
5544
Našla, obični prozirni, 3KM 10kom. U knjižari kod prolaza prema općini Stari Grad. Iste takve Svjetlost prodaje za 4KM
U glavnom, ja sam krojila i napravila da su i gornji rubovi zaštičeni, lijepo izgleda, ali ne dao Bog da je bilo više od 5 uđbenika , više bi mi se isplatilo da sam sebi suknju sašila
23.09.2011, 00:10
Amam
659
Mi nemamo udzbenik za LK,niti je uciteljica trazila,niti su nam nudili u knjizai,jer je kod nas uciteljica prvi dan rekla da su oni proslijedili knjizarama spiskove pisaca i izdavaca da mi samo odemo i platimo .
I mi imamo ove prozirne folije sto se lijepe,nisu vala nesto,ljepsi su oni sto se zavuce korica ali eto,nismo ih nasli A4,samo za sveske. Joj moja A sinoc imala za zadacu da nacrta selo i grad,ludilo crtale smo cca 3h . A i danas je imala neke zadacice iz eng.da nacrta sebe i jos nesto da oboji,ali smo to zaboravile obojiti i ona dusa otisla da spava i zove,kaze ja zaboravila moram bojiti.
Ja nju pustam da boji kojom hoce bojom,nadoci ce oni sami.Sad nek im masta radi . Danas je kravu obojila u lila,veli "milka"
23.09.2011, 10:24
Lejla Ka
5544
Opa, pa vi imate i engleski. U kojoj ste vi školi?
24.09.2011, 22:56
Amam
659
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
Opa, pa vi imate i engleski. U kojoj ste vi školi?
A mi nismo iz Sa,mi smo u Tk-a
25.09.2011, 13:39
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Amam
Ja nju pustam da boji kojom hoce bojom,nadoci ce oni sami.Sad nek im masta radi . Danas je kravu obojila u lila,veli "milka"
lutka draga
28.09.2011, 23:34
Amam
659
IZVORNA PORUKA: Breskva
lutka draga
Teta breskva poljubac tebi i A
05.10.2011, 21:55
Amam
659
Mame imam pitanje? Kakve bojice imate i koliko ste zadovoljne s njima? Moja A ima "toz" i neke "fila" dosle u pernici,a niti jedne ne valjaju,nemogu se zostriti ,lome se
05.10.2011, 23:51
Lejla Ka
5544
Mi još gulimo neke koje su došle u pernici. Dosta su dobre, ima jedna ili dvije da se špic pri šiljenju lomi, pa ja sve kontam da je ona izlomljena već unutra. A ima i do šiljala.
A da ih troše, troše Nama još malo i nestalo.
Neki dan smo dobili veliko pakovanje nekakvih, ne znam marku, ali to nije ni bitno kad smo konačno dobili "kožnu" boju (ili ti boju ljudske kože )
06.10.2011, 09:02
amdi
518
koristimo gioto, mislim markirano nema sta. Kupila sam te jer mi je učiteljica rekla da mu promijenim bojice, a nemam pojma zašto, bile su carioca meni sasvim dobre. Pa kad vec trazi druge da onda kupim najbolje, sta znam kakvu ce zamjerku naci na ostalim. I da, i mi smo oduševljeni bojom kože
06.10.2011, 23:09
Amam
659
IZVORNA PORUKA: amdi
koristimo gioto, mislim markirano nema sta. Kupila sam te jer mi je učiteljica rekla da mu promijenim bojice, a nemam pojma zašto, bile su carioca meni sasvim dobre. Pa kad vec trazi druge da onda kupim najbolje, sta znam kakvu ce zamjerku naci na ostalim. I da, i mi smo oduševljeni bojom kože
A joj nama su ti flomasteri dosli u pernici,zasto onda nisu i bojice .
Lejla a kakva je to "kozna" boja,A ima neku rozu koju koristi za kozu. I ja sam mislila da je bojica polomljena unutra ali su izgleda sve,nevjerujem da je do ostrila jer olovke ne lomi.
06.10.2011, 23:28
Daj daj
107
Kupite drvene bojice PELIKAN, nisu skupe, a jako su kvalitetne.
07.10.2011, 09:49
Lejla Ka
5544
Lejla a kakva je to "kozna" boja,A ima neku rozu koju koristi za kozu.
Pa i jeste neka roza, ali ide malo na breskvu, nije baš pink.
07.10.2011, 11:12
ElmaB
4568
U pernici je dobila neke drvene bojice, nepoznate, i još uvijek te šiljimo i koristimo. Olovke obične koje je dobila u pernici smo izvadili a ubacili Štadlerove i gumicu isto njihovu. Jako su kvalitetne, a kupila sam joj još dva paketa velika drvenih bojica rezervnih, nisu markirane, pa kada nasm se ove skroz istroše, njih ćemo polako ubacivati.
Kod nas isto imaju kecelje,za cure crvene,za decke teget plave,to mi je ok.Platili smo ih po 12 km,samo da su bar nasli malo bolji materijal,ovaj je bas sinteticki i poprilicno grub
18.10.2011, 21:19
Crvena
1859
Imaju li vasi prvacici kecelje?
Na zalost nema kecelju, ali bih ja bila sretna jer tako bi sacuvali garderobu
18.10.2011, 21:34
hatepsut
1241
Mi smo 4. razred i poprilicno iskusni s skolskim priborom.trazili,trazili i nameracili se na pravi.Po meni najbolji definitivno STAEDTLER,tehnicka olovka,obicna grfitna,boljice,flomasteri,siljala,gumice sve koristimo i zaista al zaista smo vise nego zadovoljni.Bojice uzimamo e sad valda cu dobro objasniti spic je boja koja jeste a na vrhu je bjelo (valda se razumijemo).Ja sam narucila iz Svic, skolski pribor i dobili smo mnogo ali ne moze staedtler-u ni do clanaka .stvarno se nece pokajati ko kupi jesu malko skuplje ali bojice mogu bit dugo.
Kecelje nemaju ni nasi,ja koliko znam u Zenici jedna skola ima kecelje i meni se ta ideja svidjela ali na zalost nije zazivjela.Mi smo na vjecu roditelja insistirali na keceljama ali se radila anketa i nije usvojeno.Kod nas konkretno je problem sto se djeca jedni drugima "rugaju" ako je maica pohabana ili sl.i zato sto se djevojcice iz starijih razreda nose "izazovno" ali kao sto sam napisala vecina roditelja je bilo protiv kecelja.