Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Imas dobar izbor knjiga u onoj knjizari u Merkatori.. odlican poklon za pocetak skole...a cvjetic? bolje veeeeliku cokoladu....
01.09.2011, 14:37
DM
2408
I mi smo oda nas zvanično đaci prvaci(ovo ja i sebe brojim ) Jutros sam od kolaž papira izrezala slova8sretno đače prvače) u obliku lančića i zaljepila mu na ormar8iznad nj kreveta) toliko se obradovao kad se probudio-da je i meni i mm izmamio suze!
A vesela-zašto ne odete zajedno u kupovinu? Ja sam svojoj curici-tetkinoj princezi kupila prvi ruksak-ona izabrala-mislim da je tro nešto najljepše-ipak prva asocijacija na školu je školska torba-a kad je od tetke-još draža(bar je to moje poimanje tetke)! P.S.Ja sam od svoje tetke, svake školske godine(3-4 godine zaredom) prije škole dobivala bukvar-znala sve pjesmice iz nj, bez obzira što imam jedan-ja se sa novom šk.godinom nadala novom-i prije nago li sam počela čitati..
01.09.2011, 14:37
veeseelaa
20552
al ona je sva važna kad dobije cvijeće a možda ima i u Exclusivu nešto interesantno, radim preko puta njih pa mogu sletiti da vidim šta nude
01.09.2011, 14:40
veeseelaa
20552
A vesela-zašto ne odete zajedno u kupovinu? Ja sam svojoj curici-tetkinoj princezi kupila prvi ruksak-ona izabrala-mislim da je tro nešto najljepše-ipak prva asocijacija na školu je školska torba-a kad je od tetke-još draža(bar je to moje poimanje tetke)! P.S.Ja sam od svoje tetke, svake školske godine(3-4 godine zaredom) prije škole dobivala bukvar-znala sve pjesmice iz nj, bez obzira što imam jedan-ja se sa novom šk.godinom nadala novom-i prije nago li sam počela čitati..
ma ja njoj ću kao prvačiću svašta nešto iskupovati (već ima bar 2 ruksaka od mene za školu ), eh nije to samo jednom nego sam joj to mislila danas uručiti nakon što je "proglase" đakom prvakom....
01.09.2011, 14:46
DM
2408
Pa onda ti preostaje da joj radni sto kupiš
01.09.2011, 14:47
veeseelaa
20552
već ga ima ma moraću neku sitnicu, neku lijepu knjigicu, imal sad bukvar da se kupi? da se ne provaljujem
01.09.2011, 14:49
DM
2408
Pa kad je sitnica u pitanju-kupi joj neki odjevni predmet-klasičnu bijelu košulju sa čipkom-i to mi je tetka kupovala (jesam dosadna)a i taj buketić neki...
01.09.2011, 14:51
DM
2408
E ja opet dosadna-šta misliš o lampi za radni sto-neku u fazonu djevojčice?!
01.09.2011, 14:51
veeseelaa
20552
ma idi begaj
01.09.2011, 14:52
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: doublemum
E ja opet dosadna-šta misliš o lampi za radni sto-neku u fazonu djevojčice?!
odoh u Exclusive da vidim šta nude, hvala doublemum na idejama, super si
01.09.2011, 14:54
Visnja RR
15102
ne zaboravi na kupon
01.09.2011, 15:34
veeseelaa
20552
bila sam u Exclusive al ne daju kupon hahahah šalim se, nemaju bukvare ni sl knjige, još me blijedo gledjau i u drugim knjižarama, vele da idem u srbiju, tamo ima bukvar hahahahah rekoh ispričavam se Imaju Slovaricu al malena već zna slova Ništa onako bogato ne vidjeh, sve neke takne koričice... tako da sam odustala Nadjoh u svjetlosti divnu torba-ruksak (opet ja po torbama) helo kiti, lila boja, ma mrak Još negdje cvjetić da kupim
01.09.2011, 16:34
ElmaB
4568
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
bila sam u Exclusive al ne daju kupon hahahah šalim se, nemaju bukvare ni sl knjige, još me blijedo gledjau i u drugim knjižarama, vele da idem u srbiju, tamo ima bukvar hahahahah rekoh ispričavam se Imaju Slovaricu al malena već zna slova Ništa onako bogato ne vidjeh, sve neke takne koričice... tako da sam odustala Nadjoh u svjetlosti divnu torba-ruksak (opet ja po torbama) helo kiti, lila boja, ma mrak Još negdje cvjetić da kupim
Mi smo bili na priredbi. Bilo je super! Puno emocija, dosta roditelja, a naravno prvačića. Stariji razredi spremili su im muzički program, pa nakon toga učiteljice su prozivale svoje đak. Moj đak-prvak je sutra prva smjena. Vesela, bude gužva, ali je podnošljivo i sve fino organizovano.
Dobili smo zadatak da kupimo PASTELE.Hoće li mi neko reći jesu li to masne bojice ili krede u boji?To je za likovno,između vodenih bojica,plastelina,glinamola stoji i to PASTELE.
Mogu misliti kako su mame ponosne...
01.09.2011, 19:19
D_K
2669
Veliki zagrljaji za male prvacice i njihove mamice Mi smo pregrmili prvi dan i sve je proslo super. Merjema jedva ceka jutro da ide u skolu
01.09.2011, 19:23
Visnja RR
15102
a pocetnica?
01.09.2011, 19:28
ElmaB
4568
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
a pocetnica?
Vesela, ja sam Tei komplet opremu kupila u knjižari na početku Kulovića ulice, bivša Veselin Masleša. Savršeno su snadbjeveni, ksanije ću postaviti slike ruksaka i pernice. Imaš tamo zanimljivih knjiga, zavisi šta tražiš, ali izbor im je fantastičan.
ja danas bila na prijemu prvačića i bilo baš slatko, ja se baš ispjevala zajedno sa horom malo je Ajša zezala stvar jer je i ona htjela u klupu sa sestrom hahahah al eto bilo je lijepo Malena je dobila ruksačić + buketić cvijeća i primjetih da smo mi jedine bilo s poklonom, pih kako su lukavi neki tamo meni je baš kul nakon "proglašenja" djetetu uručiti poklon a ne nedje tamo kući kad se dodje Helem postavim koju slikicu I da pohvalim drektoricu OŠ Č.vila brisala je suze Ajši
01.09.2011, 22:20
Lejla Ka
5544
Danas bilo veselo. Međutim moja kči jedva čeka da krene ozbiljno u školu. Još kad je skužila da je sutra petak pa onda opet dva dana pauze. Mislim da konta da je nešto levatimo
01.09.2011, 22:22
sweet BaBy
408
Svim malim prvacicima zelim puuuno srece i uspjeha u skoli. A iskrene cestitke i sretnim roditeljima i da uvijek budu sretni i zadovoljni uspjehom svoje djecice
02.09.2011, 15:46
ElmaB
4568
Nakon drugog dana u školi, moja je već pernicu zaboravila vratiti kući, hihihihi...