Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Jest,jest Vesela puši se tamo na veliko... I meni je bezveze ali eto, sve je dopušteno samo da se izbije koja arka iz džepa....
20.01.2011, 09:07
veeseelaa
20552
to je baš bezveze, ne volim kupovati u radnjama gdje se konzumiraju cigarete, ne želim da mi odjveni predmet smrdi na duhan Ta Alta mi se već ne dopada
20.01.2011, 09:26
salmy
5830
Mnogo mi se dopada stalno smo tamo,bebi voli da seta.I redovne smo musterije ima pravo dobrih komada odjece i za a nije puno skupo
20.01.2011, 09:35
Dinkica
1038
Ja sam oduševljena Altom samo zbog Cottona, tamo bih mogla noć provesti birajući odjeću, sve ostalo mi nije ništa posebno, čak šta više u Waikiki sam se razočarala, toliko ima pantalona za muškarce a nemaju brojeva ni dužina, kaže MM "jedino da se smanjim i nabacim brčiće pa ću moći kupiti pantole". New Yorker mi je srednja žalost, dvije krajnosti ili totalni kić ili skroz sportsko tako da ništa nisam našla za sebe ali zato Cotton
20.01.2011, 09:38
Lady26
9177
Meni je Alta skroz ok, nisam bas obisla onako kako sam planirala, sa je tesko, ali LCW mi je super, doduse za Lanci (nije mi naumpalo da pogledam za sebe ) toliko sam provela vremena na djecijem dijelu da nisam stigla nista drugo vidjeti... Jedino sto je neko spomenuo, stepenice na dvije strane centra to mi se ne svidja...mada sam koristila vise lift...
20.01.2011, 11:34
hanabanana
4435
IZVORNA PORUKA: Dinkica
, čak šta više u Waikiki sam se razočarala, toliko ima pantalona za muškarce a nemaju brojeva ni dužina, kaže MM "jedino da se smanjim i nabacim brčiće pa ću moći kupiti pantole".
Waikiki je super, ali ovi naši nemaju ponudu kakvu ta modna kuća inače ima. Valjda će imati nekada.
20.01.2011, 11:37
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26
Meni je Alta skroz ok, nisam bas obisla onako kako sam planirala, sa je tesko, ali LCW mi je super, doduse za Lanci (nije mi naumpalo da pogledam za sebe ) toliko sam provela vremena na djecijem dijelu da nisam stigla nista drugo vidjeti... Jedino sto je neko spomenuo, stepenice na dvije strane centra to mi se ne svidja...mada sam koristila vise lift...
meni su bas te stepenice dobro rjesene ne stvara se guzva...frka i strka
zaista imam samo pohvale za altu...pravi trzni centar...jedino pusenje bih zabranila...osim mozda u jednom kaficu...i to na vrhu negdje
20.01.2011, 11:39
hanabanana
4435
Meni se svidja restoran u kojem ispred vas prave ono što naručite. Jest da je malo skupo, ali moja H. je uživala. I tamo nema pušenja. Što mi se vrslo svidja.
ps jedino mi se ne svidja što sutliju naplaćuju 5 KM, ali eto.
20.01.2011, 11:59
Anoniman
nisam sjela nigdje...jesam pusac...strastveni...ali mrzim zatvorene, zadimljene, prostore ako nisu kafane (mislim, one za izac...navece)
20.01.2011, 12:57
Lejla Ka
5544
IZVORNA PORUKA: hanabanana
, čak šta više u Waikiki sam se razočarala, toliko ima pantalona za muškarce a nemaju brojeva ni dužina, kaže MM "jedino da se smanjim i nabacim brčiće pa ću moći kupiti pantole".
Waikiki je super, ali ovi naši nemaju ponudu kakvu ta modna kuća inače ima. Valjda će imati nekada.
Ovo je primjetila i moja rodica koja je u Turskoj bila u Waikikiju.
20.01.2011, 14:29
amdi
518
IZVORNA PORUKA: Lady26
I ja sam danas bila po prvi put u Alti i ovaj Waikiki mi je jedini zapao za oko sto se tice garderobe za curice, a nije ni skupo
20.01.2011, 14:36
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
to je baš bezveze, ne volim kupovati u radnjama gdje se konzumiraju cigarete, ne želim da mi odjveni predmet smrdi na duhan Ta Alta mi se već ne dopada
draga moja, pa ne pusi se u radnjama nego u kaficima u shopping centru, kao uostalom i u svim ostalim shopping centrima kod nas. ja ne znam nijedan centar u sarajevu da je zabranjeno pusenje
20.01.2011, 14:37
veeseelaa
20552
ma puše i trgovci ispred radnji
20.01.2011, 14:48
tekja
1957
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
istina...mi od rodjenja iz Istanbula dobijamo predivne stvarcice za bebija i bas sam sa nestrpljenjem cekala da se LCW otvori u Sarajevu...ovaj obisla, razocarala se i nista kupila nisam
20.01.2011, 14:56
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tekja
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
istina...mi od rodjenja iz Istanbula dobijamo predivne stvarcice za bebija i bas sam sa nestrpljenjem cekala da se LCW otvori u Sarajevu...ovaj obisla, razocarala se i nista kupila nisam
ama mene to ne cudi..mi ovdje dovlacimo skart...tj. robu koja se ne prodaje...pa je nasi na kilo kupuju
ista svar je i s mangom...mango bilo gdje je najmanje na tri sprata...i to imaju najcesce odvojene radnje mango tipa klasika...i mango casual...pa za djecu...pa za muskarce...ili zara....zara je bara...bara...s mangom...ovo kod nas ne znam sta je...a osim toga to su svugdje radnje "srednja zalost" jedino se kod nas mango smatra top
20.01.2011, 15:00
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ma puše i trgovci ispred radnji
e to nisam vidjela a sumnjam da je alta nesto drugacija od ostalih shopping centara po pitanju pusenja, samo sto je sada mozda tamo veca guzva pa ima vise pusaca i samim tim vise je zadimljeno nego recimo importanne koji je prakticno prazan pa logicno da nije toliko zadimljeno
20.01.2011, 17:18
leona81
6373
meni licno alta nije bas nesto, ok je da eto imamo sad newyorker ovdje i jos neke radnjice tipa cotton, iako i on nije ni blizu newyorkera vani ali jasno mi je da nama salju uvijek losiju robu...waikiki mi imamo njihovih stvarcica i fenomenalne su a kod nas je izbor bas slab, sto se tice jela i to mi je slabo pogotovo ono na 2 spratu kao menza a cijene su dosta visoke(pohvala je sto sam vidjela da imaju stolice za hranjenje za bebe)...mercator isto slab izbor iako sam se radovala da eto imamo jedan i u centru medjutim ovo je kao i da ga nema jer je samo veliki supermarket a za vece stvari se mora ipak otici u druge mercatore...
28.09.2012, 09:24
Nadi
361
Zna li neko zašto je zatvoren Cotton u Alti. Baš sam tužna
28.09.2012, 09:33
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: Nadi
Zna li neko zašto je zatvoren Cotton u Alti. Baš sam tužna
Renoviraju ga,ubacice jos jedan brand
28.09.2012, 09:42
Nadi
361
Hvala puno na brzom odgovoru, ali je li to znači da više nema Cottona nikako ili uz njega uključuju još jedan brend. Pamučne stvari su im the best.
28.09.2012, 09:43
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: Nadi
Hvala puno na brzom odgovoru, ali je li to znači da više nema Cottona nikako ili uz njega uključuju još jedan brend. Pamučne stvari su im the best.
ako sam ja shavtila pordavačicu pred cotonom kad sma u šoku ugledala sve prazno...pored cotona ubacuju još jedan brend... ja krneula po pamučne majice ...a oni se pokupili
28.09.2012, 09:48
Nadi
361
Upravo to, ja se spremala u kupovinu pamučnih majica i tankih džempera jer ih tako volim i ugledam prazan izlog, Ja sam mislila da oni imaju dobar promet.