cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bolan rast umnjaka :(

clock-img

10.02.2012, 17:08

clock-img

mamina princeza

pencil-img

1856

mama alma ja msilim da ti je je to saa zatos to su ti osjetljivije desni u trdunoci... ja imam jednu koja mi je napola izasalai nika dnije izbila a meso mi se upali samo u trudnoci inace miruje..... a nemam pojma jel normalno da ne izadju ... ja za nekih 6 mjeseci idem sve da ih izvadim

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

clock-img

10.02.2012, 17:21

clock-img

Miimy

pencil-img

1041

joj joj joj imam isti problem, prvi put mise javio pred samo vjencanje ajme majko mila uzasa nisam mogla usta otvoriti, bolilo me natekla zavrsila na xiclavu konjska doza gdje ce mlada pred oltar natecena user posted image zatrudnila i pocne me boliti opet isti drugi dio krenuo izlaziti auuuu ja zubaru kaze ona nebi ja cackala , nego mi kaze dobro peri zube jako jako da prokrvaris desne i obvezno svaki put kad jedes jer se hrana zadrzava i stvara bol i ja tako radim i uopce me vise ne boli za nepovjerovati, i rekla mi uzmi i apoteci neki bby gel za rast zubica i mazi pa eto nije komplokovano probajte...

‎"Odluka o tome da ćeš imati dijete – izuzetno je važna. To znači da će tvoje srce zauvek koračati negdje izvan vlastitog tijela."

Nase malo Sunce doslo na svijet 3..8.2012. 9:10h

clock-img

10.02.2012, 19:54

clock-img

Adana

pencil-img

2777

Normalno je da ti nikada ne izrastu. Ne mora ih uopste biti u vilici...

A to sto sada boli sigurno jednim dijelom jeste zato sto si trudna.
Pojacaj oralnu higijenu, ispiraj usta onom vodicom za usta, mozes i zalfijom i slanom vodom... Calgel je meni pomagao, kao i propolis kapi. ;o)

I obavezno otidji zubaru da vidis sta i kako dalje.

Ja da nisam kukavica kakva jesam dozvala bih se pameti i otisla slikati cijelu vilicu i lijepo povaditi sve umnjake... Ali sam kukavica... :(

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

Zadnji članci

article-img