Evo da se i ja pozalim...
Mi zivimo u kuci,u gradskoj zoni,odmah iza nase kuce je poslovni prostor,koji je nedavno kupljen i ljudi si zele na njemu nadgraditi stan,posto prijektom a tako i svim ostalim dozvolama nije predvidjeno da se gradi,oni moraju srusiti plocu na istom.
Evo vec 2 dana dolaze i LUPAJU tu plocu,ja sam juce cutala,koji put se pozalila mm,on nista,a bukvalno mi je sudje poigravalo po kuci.
Od jutros opet (od nekih 7-7 i 30h) i ja cutim,medjutim kad su dosli do dijela koji se naslanja na zid nase kuce police u kupatilu su poludile,neke stvari spale i olupile mi plocicu na patosu .
Beba nervozna,jer nemoze da spava,tamam zaspi,trzne se pocne plakati,uplasi se,ja ludim polako.
Kazem mm doslo mi da zovem polciju,a on miroljubiv tip i uvijek na svoju stetu,"ma nemoj,gotov su ".
Vrhunac dana je bio kad sam bebu od 4 mj uspavljivala 1h jer od tog silnog lupanja i vibriranja nije moga zaspati,plakao,trzao se...
Udjem u kupatilo da provirim dokle su dosli,a ono bocice pocese padati s polica,joj kad sam vrisnula kroz prozor ...ljudi su se pokupili i otisli,zavrsili nisu,ne znam kako cemo proci sutra.
Ja sam galamila,oni su cutali,samo je u jednom trenu taj kreten koji lupa rekao "nisam namjerno" ,aha slucajno si 1 000 000x danas udario ...
Pa zar stvarno nema mjere ova ljudski bezobrazluk ???