Draga Lily, nemoj molim te negativno da mislis jer kao sto i sama znas da su slicni simptomi i . Nadam se da ces nas u petak obradovati sa . Meni je 7 dana od inseminicije, mama me jutros nazvala pita jel ti muka...mogla sam i plakati i smijati se u tom momentu..kaze njoj se cini vec mjesec prošao... Ja sam kao balon..imam osjecaj takve nadutosti i stalno me bolucka jajnik... tako da sam se prehladila garant
I ja sam kao balon. Prvih 7dana je i mene boluckao jajnik ali samo onaj na kojem je bio veci folikul. Nakon toga nikakavih simptoma osim bolova u krstima. Cak me ni grudi uopste ne bole za razliku od proslog mjeseca.... Stvarno, nemam pojma sta je ovo ovako
Sutra je 30dc pa cemo vidjeti....Kao sto sam vam vec pisala, moji ciklusi su jakooo uredni i dolaze tacno na 30-ti dan, ni dana prije pa cak i pored stimulacije
Ja bih voljela da
![user posted image](https://www.ringeraja.ba/forum/upfiles/smiley/hudicek1.gif)
dode prije ako vec nije trudnoca u pitanju, pa da ne razmisljam o njoj, ovako se smori
Hanumice, Ribice zelim vam uspjesnu insem. i da uskoro budemo debele i trbusaste
< Poruku je uredio Lilly -- 12.2.2009 10:49:22 >
........\_)....)../.......
...............(_/....