Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Lily Hanumice uz vas smo aBd da nam se ubrzo pohvalite,
07.02.2009, 09:27
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sabas
Lily Hanumice uz vas smo aBd da nam se ubrzo pohvalite,
08.02.2009, 19:24
Lilly
509
Draga Lily, ja sam test uradilča tačno na dan neočekivane glupače i dočekala svoj ovaj ciklus Ja ti od srca želim da i ti isto doživiš za dan-dva Po mom mišljenju je uvijek bolje sačekati dan neočekivane glupače radi sigurnosti. Znaš i sma da se test može ranije uraditi, ali na dan neočekivane možeš biti koliko-toliko sigurna da se bar bebica implantirala kako treba Držim ti velike fige i od srca navijam da nas obraduješ
Buducamama, pa ti si trudna ....Ma bravo Cesitam od srca! Ja tek sad vidim po tickeru Da li si pila neku terapiju, koji je problem bio kod vas? Kako ste se lijecili i koliko dugo? Ma sve me intresuje Zelim ti lahku trudnocu i jos laksi porodaj ...Tako si me obradovala, bar nesto pozitivno da cujem
Bila sam kod jedne prijateljice koja zivi van grada, da se jednostavno odmorim od svega i ne mislim na trenutacnu situaciju, ali.... pocela su krsta da me bole pa sam nikakva...Mislim da cu dobiti sutra, preko-sutra . Uzasno se osjecam, kao da se raspadam ...Znam, jos nisam dobila, nada je jos tu ali 90% mislim da su isti simptomi kao i svaki mjesec pred mengu a samo 10%da ima nade da se provucem... Uh, ubija me ovo cekanje
Pozz Lilly nemoj da razmišljaš o tim simptomima kao mogućoj , znaš da su već simptomi i za malte ne isti zato još malo pričekaj, u svakom slučaju budi i dalje optimistična, kad tad i mi ćemo da postanemo
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
08.02.2009, 19:55
lamama
1889
Draga lilli ja ti od srca želim da ovaj ciklus bude , nemoj se opterećivati simptomima, tako bih volila da bude ti u pupi jedna slatka i zdrava , sretno od srca.
08.02.2009, 21:21
meedic
107
Draga Lilly svi smo uz tebe i zelim ti od srca da ovaj mjesec ugledas svoj .
09.02.2009, 09:28
hanumica
28
Ribice hvala...nadamo se da ce uspjeti..al treba i realno gledati...nego Lily nemoj da se sekiraš samo...a ako Boga sve cemo mi docekati svoje i i . Ja ću test uraditi baš 20 tog. Imam upalu mekog nepca a strah me je bilo sta popiti...jedva gutam..a jos i sinus me boli...slatko...al ne dam se ja ne ne.kad pomislim da sam mozda nema sile da cu se nervirati..
ljub vas ja
09.02.2009, 11:45
meedic
107
Lilly evo ti puuuuuuno i . Da ti malo olaksamo cekanje.
Evo mene opet da vas malo davim Danas je 28dc - nisam jos dobila. Bolovi u krstima me rasturaju pogotovo pri hodanju, ustajanju i to je jedino sto me odvraca da kupim test . Imam osjecaj kao da cu svakog mementa da dobijem pa samo trckaram do kupatila. Naravno, jos se nadam - izmedu straha i nade sam. Bas sam ovaj ciklus poredila sa proslim koji je takoder bio stimulisan (klomifen, menopur i na kraju pregnyl) i tada sam dobila tacno na 30-31dc - znaci, ima jos vremena
Eto, samo da vas obavjestim, znam da ste u iscekivanju zajedno sa mnom
Lilly, dušo , još uvijek treba biti optimističan do samog kraja.. Mi smo i dalje uz tebe
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
11.02.2009, 14:56
hanumica
28
Draga Lily, nemoj molim te negativno da mislis jer kao sto i sama znas da su slicni simptomi i . Nadam se da ces nas u petak obradovati sa .
Meni je 7 dana od inseminicije, mama me jutros nazvala pita jel ti muka...mogla sam i plakati i smijati se u tom momentu..kaze njoj se cini vec mjesec prošao...
Ja sam kao balon..imam osjecaj takve nadutosti i stalno me bolucka jajnik... tako da sam se prehladila garant
11.02.2009, 16:22
ana08
114
Lilly, svi mislimo na tebe i svi se nadamo! Zajedno ćemo lakše do uspjeha, sigurna sam...
11.02.2009, 18:01
riba78
3255
evo da prijavim ,danas je urađena moja 5 inseminacija
sada slijedi išćekivanje
11.02.2009, 19:56
balasgirl
972
Evo ribice dušo da ti i ovdje zaželim svu sreću ovog svijeta i da aBd ovaj put bude .
11.02.2009, 19:57
vjestica
4335
Ribice sretno
11.02.2009, 19:59
mala curica
2077
Ribice mila zelim ti da ovaj mjesec ugledas svoj plusic Uz tebe smo Pusa
11.02.2009, 20:46
brzamala
974
drage lilly,hanumice i ribice,zelim vam svu srecu i da sto prije ugledate svije plusice.Uz vas smo
11.02.2009, 21:22
sabas
791
Lily Ribice Hanumice drzim vam fige da nas obradujete uskoro aBd
12.02.2009, 09:31
hanumica
28
Ribice mila moja, zaista ti zelim da uspije..Ma cure svima zelim kao i sebi... Lilly mila kako ide?Hoces li uzimati testic? Ribice imam ? jer kako kazes vec si prosla kroz 4 inseminacije. Jel bas svaka onako boli? i da li je moguće da konstantno boli jajnik od tada? eto sad ce me crnjak opaliti da je mozda vanmatericna...luda li sam. al sta cu samo taj jajnik imam.smr. ma nije, sve ce biti ok. Vec me je panika pocela pucati a jos 7 dana valja izgurati
12.02.2009, 09:37
riba78
3255
hanumice
ne daj se ,crnjaku nema mjesta ,trudi se da misliš pozitivno,aBd da bude hairli
ja sam imala inseminacije ranije ,ali ova juće me bolila najviše
12.02.2009, 09:41
hanumica
28
Ma mene je uzasno boljelo (hvala za bubice one su mi opsesija kao salvete). Hvala Ribo ribice, i ja tebi zelim laganih 14 dana i na kraju + (dva kom).