Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ja sam maloprije tj predvecer bila kod zubara, (trazim uzrok glavobolji koja je neizdrziva), i popravljao mi je jedan zub, dao anesteziju i lijepo mi objasnio da to smije i da nije stetno, nego da je veca steta ako taj zub ostane tako tu pokvaren... a te Naf tabletice sam uzela na svoju ruku kad sam usla u 3 mjesec trudnoce, jer mnoge trudnice ga koriste, a meni su zubi jako loseg kvaliteta, pa bar malo da sprijecim mogucu stetu..
Meni je ginokolog objasnio da je normalno imati glavobolje u trudnoci,posebno u drugom trommesecju,jer tjelo sadrzi vecu kolicinu krvi na Koje tjelo Nije naviklo. Ja Sam dobila Tablete zbog glavobolje i pila Po Pola Po potrebi jer Sam plakala od glavobolje
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
01.06.2012, 21:57
Bubisa
4
IZVORNA PORUKA: sara.at
IZVORNA PORUKA: Bubisa
Ja sam maloprije tj predvecer bila kod zubara, (trazim uzrok glavobolji koja je neizdrziva), i popravljao mi je jedan zub, dao anesteziju i lijepo mi objasnio da to smije i da nije stetno, nego da je veca steta ako taj zub ostane tako tu pokvaren... a te Naf tabletice sam uzela na svoju ruku kad sam usla u 3 mjesec trudnoce, jer mnoge trudnice ga koriste, a meni su zubi jako loseg kvaliteta, pa bar malo da sprijecim mogucu stetu..
Meni je ginokolog objasnio da je normalno imati glavobolje u trudnoci,posebno u drugom trommesecju,jer tjelo sadrzi vecu kolicinu krvi na Koje tjelo Nije naviklo. Ja Sam dobila Tablete zbog glavobolje i pila Po Pola Po potrebi jer Sam plakala od glavobolje
Ali meni je krvna slika losija dosta, nego inace, sad sam skroz na donjoj granici, uglavnom bol polahko nestaje..znaci da je imalo bar malo veze sa zubom...
06.07.2012, 23:37
didasa
59
Pozdrav zenice, ja sam prije mjesec dana slomila jedinicu i od tada sam stalno kod zubara priprema mi korijen za nadogradnju.jeli neka od vas stavljaal zub na saraf i koja je procedura jeli bolno??
06.07.2012, 23:40
Emica_sa
1463
IZVORNA PORUKA: didasa
Pozdrav zenice, ja sam prije mjesec dana slomila jedinicu i od tada sam stalno kod zubara priprema mi korijen za nadogradnju.jeli neka od vas stavljaal zub na saraf i koja je procedura jeli bolno??
Nisam stavljala,ali znam da nije bolno,svakako radis pod anestezijom,nista se ne brini
06.07.2012, 23:42
didasa
59
Hvala draga ma na kraju krajeva i da boli podnijeti moram bolje i to nego hodati ovako krezavo
06.07.2012, 23:45
Emica_sa
1463
IZVORNA PORUKA: didasa
Hvala draga ma na kraju krajeva i da boli podnijeti moram bolje i to nego hodati ovako krezavo
Naravno,ali moja sestra je stavljala i kaze da je nije nista bolilo specijalno vise od obicne popravke zuba
16.07.2012, 21:28
didasa
59
Dobila sam zubic nadogradjen bez anestezije i bezbolno
14.09.2012, 11:55
milenium
6133
ne znam dal otići zubaru ili ne u trudnoći,i buni me to s anestezijom,netko govori da nije štetna a netko govori da je,a netko opet kaže da može anestezija ol ona bez adrenalina.e sad da samo kažem anesteziju ili da pitam bez adrenalina tko zna uopće imaju li oni tu bez adrenalina na ogledalu ne vidim ništa jer je vjerovatno kvar sa strane između 2 zuba donja kutna,ali pod jezikom osijećam kao da je napuklo
Velika princeza E 2005 Maleni veseljak N 2008 I ovo su moja DjeCa pored djece, i moje Dojenje nakon dojenja
14.09.2012, 12:38
bebacha
1170
svaki zubar mora imati anesteziju bez adrenalina jer se ona koristi kod srcani i jos neki skupina bolesnika ja sam u trudnica vadila zub sa anestezijom a mozda ti moze i bez ako nije veliki kvar
14.09.2012, 12:39
djoisa
-220
zub mozes popraviti i bez anestezije
14.09.2012, 15:05
Alhemicarka
260
milenium, imala sam istu dilemu i otišla kod svog zubara, čija je magistarska teza bila - anestezija u trudnoći. Elem, objasnio mi je, ako te zub ne boli, može se popraviti bez adrenalinske anestezije, međutim ako te boli, neadrenalinska ne djeluje, a sama bol proizvede više adrenalina nego ona što je daju u anesteziji. Mene je pred kraj trudnoće zub zabolio, dali su mi anesteziju i sve je prošlo ok. Sretno!