Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
samo se vi raspitujte za ovaj aparat, pa se vidimo u proljeće na temi mršajmo zajedno ja ovu spravicu ne bih smjela kupiti, jer ko zna šta bi bilo sa mojom već ugroženom kilažom
cuj ugrozenom kilazom, prvo ti si trudnica, drugo toliko ti je ugrozena kilaza da kad se porodis imat ces manje nego prije trudnoce bjaziiiiii taurus ti si jedna predivna, zgodna trudnica
hvala majo ali sam prije pola sata stala na vagu i kad sam vidjela +10 baš se šokirah
08.12.2010, 09:46
Dida79
3252
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
IZVORNA PORUKA: taurus
samo se vi raspitujte za ovaj aparat, pa se vidimo u proljeće na temi mršajmo zajedno ja ovu spravicu ne bih smjela kupiti, jer ko zna šta bi bilo sa mojom već ugroženom kilažom
Isto sam pomislila.
08.12.2010, 09:48
maja78 RR
4163
ja Andreju napravim mafine u ovom aparatu za dorucak, ali ne slatke vec recimo sa spinatom, ili sirom, znaci ne mora uopste biti nezdravo ili slatko
08.12.2010, 09:53
Dida79
3252
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
ja Andreju napravim mafine u ovom aparatu za dorucak, ali ne slatke vec recimo sa spinatom, ili sirom, znaci ne mora uopste biti nezdravo ili slatko
E iz tog razloga sam i optvorila ovu temu.Uz aparat mi je doslo samo dva recepta. Hjde Majo napisi kako pravis sa sirom
08.12.2010, 09:54
maja78 RR
4163
imam ti ja citavu knjigicurecepta za maffine pa cu ti repisati par, a i reci cu ti kako ofrlje (cuj izraza) pravim, ali samo malo kasnije kad a zaspe
08.12.2010, 09:54
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: dadada
ja ovo ne bih smjela kupiti iz dva razloga ...prvi, sto ovo moje dijete nista ne bi drugo jelo...drugi...sto bi mm jos vise narastao...a sad je vec ko krofna
Sto ti opisujes mm?????????
U mojoj kuhinji nema mjesta za "aparatice"... Zivjele pekare
08.12.2010, 10:15
Amelaa RR
3309
Imam i ja taj aparat, dobili ga u prodaji i naravno nisam mogla a da ga ne uzmem. Nisam ga jos probala. Birin je i kosta 29KM
I ja sam putem kataloga kupila ovaj aparatic, super je, brzo se prave i slane i slatke krofnice, a i kad se gosti najave, za cas, samo mu je mana, bar kod mene, sto se je onaj crni sja poceo guliti, mada sam se pridrzavala upustva, i vadila krofnice samo plasticnom viljuskom.<i vidjela sam u radnjama( da ne bih sad reklame pucala) duplo jeftiniji, a isti-Birin
08.12.2014, 18:42
sara123
-60
Nabasam na ovu temu i nije mi dobro.
Gdje ima kupiti ovaj aparat
09.12.2014, 22:40
Mya_81 RR
5531
Mozda je ovo jedini nacin da mi uspiju Pravila tri puta i uvijek bilo grozno. Izvana potamne a unutra nisu pecene. Pazim bas na temperaturu, zadnji put koristila i termometar i opet sve isto. Tako da ovih egzibicija kod mene vise nema