cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Pomoc za Gorazde

clock-img

10.12.2010, 20:25

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

Evo me....user posted image
aktivirala sam jos par porodica da posalju ono sto je u njihovoj moci...user posted image
nadam se da ce nekome dobro doci...
Gorazde.....Zavidovici su uz tebe user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

10.12.2010, 20:35

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

user posted image

a vidi njega duša moja, on se osmjehnuo da ga fotografišeteuser posted image user posted image user posted image user posted image
tako mali a tako veliki dječak u isto vrijeme

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

10.12.2010, 21:19

clock-img

puma

pencil-img

478

samo je 6 dana mladji od moje Sabine... dusa moja draga... srce mi se cijepa kad vidim kako je mali a sto kazes u isto vrijeme veliki, kaze jucer svom ocu: ne sikirajte se babi sve cemo mi to napraviti opet... dusa moja

clock-img

10.12.2010, 21:59

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

evo naše vrijedne tuzčlanke poslale su i prve sličice prikupljenoguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala vam ženice drageuser posted image user posted image
user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

10.12.2010, 21:59

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

10.12.2010, 22:00

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

10.12.2010, 22:03

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.12.2010, 22:12

clock-img

puma

pencil-img

478

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.12.2010, 22:39

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

i  ja  cu sutra uplatiti..bila sam bas  u guzvi...
tuzla  i  ostala ekipa user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

11.12.2010, 00:20

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

večeras mi se javila jedna naša stara ali bivša forumašica...i ona će sutra svoj prilog donijeti.
zaista je lijepo znati da ima dosta onih koji će nam pomoći da bar malo ublažimo tugu ovim porodicama.
user posted image user posted image hvala ti drugarice, veliki si čovjekuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

11.12.2010, 00:30

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

ona je uvjek bila za sve humanitarne akcije ... user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

11.12.2010, 00:31

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ona je uvjek bila za sve humanitarne akcije ... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

11.12.2010, 09:33

clock-img

IvanaTz

pencil-img

827

Ja sam zaboravila napisati da je u nasoj akciji ucestvovala i moja radna kolegica, kupila dvije velike kese namirnica, hvala ti D.!user posted image user posted image user posted image

9.9.2009. :-)))

clock-img

11.12.2010, 10:12

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Kako stvari stoje eto me najkasnije do 16 h danas. user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

11.12.2010, 11:22

clock-img

mummy

pencil-img

251

Žene drage, stvarno ste čudo, svaka vam čast.
Tuzla, Zavidovićiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja planiram danas donijeti nešto stvari pa razmišljam jeli bolje samo uplatiti novac jer vidim da je već dosta drugog prikupljeno. Zna li se koliko je novca skupljeno?

clock-img

11.12.2010, 11:49

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Informacija koliko je to novca nije nam još poznata.user posted image
To ćemo znati najvjerovatnije u ponedeljak kada ga i budemo slali.

Ali po onome što je direktni kontakt sa našim članicama i po osnovu PP-ova koji sus tigli mislim da će biti dosta i uplata. Tako da odluka je na tebiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

11.12.2010, 12:57

clock-img

puma

pencil-img

478

prodje mi kroz glavu da vas pitam, sta vi predlazete u vezi skupljenog novca, da li da im damo u kesu ili da ih odvedem i da kupe namire za taj novac?

clock-img

11.12.2010, 14:15

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

puma....
kako stavri stoje biće i hrane....
ja bih lično sakupljeni novac podjelila na dva dijela i dala im kešu.

naime možda njima treba drva koja su suha, ili grijalica da je kupe ....
ja bih to u kešu dala.user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

11.12.2010, 14:50

clock-img

MELLI

pencil-img

942

Zavidovići su svoj doprinos upravo poslaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hanady,nemam ime vozača,ali autobus stiže u pola šest,tako mi je rekao.Autobus je Prevoz Putnika Zavidovići,(  sivo-roziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ),dala sam vozaču tvoje ime pa mu se javi.

clock-img

11.12.2010, 17:15

clock-img

anidla

pencil-img

3683

evo mene user posted image

uh, napatila sam ae s kesama od 6 jutros ali vrijedilo je user posted image na poslu me sad zovu Batko user posted image

upoznala sam jednu preeeedivnu forumasicu, Skvo user posted image ovakvu je nisam ni zamisliti mogla user posted image

hanady, davim  se sa peksimetima ( jel se ovako pise?) nahrani ti mene user posted image user posted image user posted image user posted image

puma sad cu ti poslati PP user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

clock-img

11.12.2010, 17:53

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Evo da se i ja javim.....user posted image

Zavrisili smo sve kako smo se dogovorili.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anidla, bas, ama bas mi je drago sto smo se upoznale.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

11.12.2010, 17:56

clock-img

anidla

pencil-img

3683

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Evo da se i ja javim.....user posted image

Zavrisili smo sve kako smo se dogovorili.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anidla, bas, ama bas mi je drago sto smo se upoznale.user posted image

bas, bas ? user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

clock-img

11.12.2010, 18:14

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

Zao mi je sto nismo imali vise vremena da obavjestimo vise ljudi.....
al eto...sta je sudjeno sudjeno...i kome je sta namjenjeno i dobice...
elem.....koliko god zauhar je onome ko nema nista...

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

11.12.2010, 18:35

clock-img

puma

pencil-img

478

predivne ste sve do jedne... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.12.2010, 18:35

clock-img

MELLI

pencil-img

942

čemu suzeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img