IZVORNA PORUKA: ladyblue
ja nisam imala opciju mama/svekrva da je čuvaju. mama mi radi a svekrva mi je 3 dana mlađa od Isusa tako da je jedina opcija bila jaslice. tete nisu bile opcija nikada. sada mi nije ni žao što je tako. gledam ovu stariju dječicu što ih dovode u vrtić a tek su krenuli. pa žao mi djece, plaču, tuguju....moja nikada nije ni skontala momenat odvajanja. njoj je vrtić sastavni dio života. doduše, nije nikada nešto ni bila vezana za mene niti bilo koga drugog. od rođenja je sama svoja.
sasvim realan stav...
radiš...nakon trudničkog dijete dati u jaslice...
ni meni nij na pameti teta kao što je bila kod mame 2009( ja i sada kad se sjetim plakala bih)
ak recimo teta kao kod Lady 8vodila je lanu poznatoj teti) ili kod skvo 8 dugogodišnje poznastvo) i to je solucija koju rijetki imaju...
mislim ja razumijem...
idemo na posao dijete se mora čuvati....
kako ko ima mogućnost i povjerenje kroji...šta da se ardi...ta nećemo davati otkaze zaboga
al eto prije nego s emora ostaviti dijete...ja nešto ne bih...mislim sa 11 mjeseci ili malo prije 1. rođkasa eto da ta eventualna adaptacija porđe dok sma kući....
mada svako radi kako želi...ja fakat ne bih na gerberkinom mjestu dala prije isteka porodiljkoga...a ona ako treba to i ima svoje razloga, ta gdje s eu to mješati...biće kako biti mora