cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Admiraaa se porodila

clock-img

05.12.2010, 16:10

clock-img

reallove

pencil-img

5807

cestitke i od meneuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

06.12.2010, 20:46

clock-img

Admiraaa

pencil-img

177

Pozz drage moje.  Hvala vam svima na iskrenim cestitkama i zeljama. Nama je danas 8 dan, oporavljamo se i sve nam bolje ide, mashaallah. Sad za sad nas dvije samo se druzimo i mazimo, nane kuhaju i ciste, a kako je baba naredio haman cemo vako sve do 40nice. Ma nama je fino, samo nek nas ne diraju..

Sve najbolje vam zelimo i jedan veeeeeeeeeeeeeelikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cmok od mene i Ilhane!!!!!!!!!!!!!!!

clock-img

06.12.2010, 20:54

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Predivno ime curici.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

06.12.2010, 22:15

clock-img

MedinaA

pencil-img

118

LIJEPE VIJESTI NAM DONOSIS ADMIRA.. UPUCUJEMO TI ISKRENE CESTITKE I ZDRAV HAJIRLI ZIVOT TVOJOJ BEBANI DA UZIVA U SVIM LJEPOTAMA SA SVOJIM RODITELJIMAA.

clock-img

09.12.2010, 20:03

clock-img

mamin cvjetić

pencil-img

824

Iskrene čestitke jeste da malo kasnimo ali nema veze ja znam da neće biti zamjerke da je hairli i sretna prinova lijep i dug život a mami brz oporavak ljubac iza oboje user posted image user posted image user posted image

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

Zadnji članci

article-img