Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"
Mamino sunce Ameen
11.08.2009. <3
06.12.2010, 20:46
Admiraaa
177
Pozz drage moje. Hvala vam svima na iskrenim cestitkama i zeljama. Nama je danas 8 dan, oporavljamo se i sve nam bolje ide, mashaallah. Sad za sad nas dvije samo se druzimo i mazimo, nane kuhaju i ciste, a kako je baba naredio haman cemo vako sve do 40nice. Ma nama je fino, samo nek nas ne diraju..
Sve najbolje vam zelimo i jedan veeeeeeeeeeeeeelikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cmok od mene i Ilhane!!!!!!!!!!!!!!!
06.12.2010, 20:54
Skvo RR
4542
Predivno ime curici.
06.12.2010, 22:15
MedinaA
118
LIJEPE VIJESTI NAM DONOSIS ADMIRA.. UPUCUJEMO TI ISKRENE CESTITKE I ZDRAV HAJIRLI ZIVOT TVOJOJ BEBANI DA UZIVA U SVIM LJEPOTAMA SA SVOJIM RODITELJIMAA.
09.12.2010, 20:03
mamin cvjetić
824
Iskrene čestitke jeste da malo kasnimo ali nema veze ja znam da neće biti zamjerke da je hairli i sretna prinova lijep i dug život a mami brz oporavak ljubac iza oboje