DZ Omer Maslic je za Novo Sarajevo, ali ja ne znam ima li tu ginekologija (To ti je izmedju Dolac Malte i Cengic Vile)
Uputnicu za bolnicu za pregled mozes dobiti i u ambulanti, ali za porodjaj treba uputnica od ginekologa, koju mozes donijeti i naknadno, ako beba "pozuri"...
01.12.2010, 13:32
Gemelli
339
meni u vojnoj bolnici, nisu trazili uputnicu zadnji put niti sam je imala, ali 100% doktor opšte prakse mora dati uputnicu specijalisti na zahtajev to nije velika uputnica, vec ona klasicna cak i doktor opste prakse moze izdati recept za sve lijekove u trudnoci, ako je vodite u bolnici a ne u ambulanti i ja sam imala problem sa ginkolozima u St. gradu, otišla jednom, poslije toga doktorici opšte prakse
sad ta doktorica opšte prakse je super, iskreno ja šta god da trazim, ona mi da, za danasnju kontrolu dr nije naglasio kks I urin, ja sam trzila sam i dobila uputnice i izvadila krv, da idem, spremna valjda se nisam zeznula
01.12.2010, 21:14
rose
8709
kako procitah u vojnoj primaju samo terminske trudnice...i njima ne treba uputnica...izuzev za porod
Molim vas nek mi neko pomogne.Trudnocu do sada sam vodila privatno i htjela bi sada otici u bolnicu Jezero,sta mi je potrebhno,predpostavljam uputnica i odem gore jel??Hoce li me primiti?U koliko sati da odem?Sada sam 32 sedmica?Hvala
25.12.2010, 12:18
mamin_zivot
377
Ja pripadam dz Omer Maslic, ali uputnicu sam uzela u ambulanti kod ljekara opce prakse.
16.06.2009.-14:55 rodio se nas sin, najljepsa i najveca radost nasa!!! 01.01.2011.-15:45 rodila se princeza mamina. Druga radost jeste, ali ne i manje vrijedna od prve. :**