Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
pa zar niko nezna gdje ima leteci medvjedica ili Winnie.moja je luda za winniem i pjesmom leteci medvjerdica,toplo vam svima preporucujem da nabavite animirani film bambi.ja sam ocarana njime.joj ima jedan presladak mali zeko.ma osvoji te cim progovori
30.09.2008, 20:31
Akord
2
Slazem se da su Kolibri, Dragan Lakovic i Minja Subota najljepse pjesmice za djecu i ja ih pustam svojoj djecici. Evo jos nekih novijih, za malo vecu su djecu, ali meni licno se dopadaju.
Drago mi je da ti se svidjaju pesmice i pricice i evo ti objasnjenje za otvaranje fajlova iz vise delova.
Desni klik na fajl ***.part1 pa na open with winrar Kad ti otvori fajl u winrar-u samo ga "prevuces" gde hoces i onda ga on spoji i prebaci. Na drugi nacin nece.
Hvala na objasnjenju,al ewo uspjel mi je danas...skinula sam pipi duga carapa film u 7 djelova,kad sam skidala jedan po jedan,samo sam ih zatvarala,na posljetku sam otvorila prvi fajl a win rar je nasao sam ostale i spoji ih...malo sam odgledala,pa cu sad ponovo...da se malo vratim u djetinjstvo...hihi
mi otkidamo uz gummibär i pjesmicu ich bin dein gummibär, cho ka kao, bitsi bikini... to mozete sve pogledati i poslusati na you tube.
30.05.2009, 22:17
kana
457
sjeca li se iko Gustava ???
02.06.2009, 23:06
juni
1102
Potrazite na youtube crtic Makkapaka, Emil je odusevljen, i meni je simpatican. Preporuka od rodjaka iz Norge.
30.08.2009, 16:51
Skvo RR
4542
Znate li ima li se na DVD-u kupiti crtani Vrt pod zvijezdama?
30.08.2009, 23:43
milenium
6133
gummi bear nam je zakon ! Skvo taj crtani potraži na kioscima,dolazio je prije 2 mjeseca uz dnevne novine Jutarnji ili večernji list,ne znam da li kod vas ima tih novina ali uvijek oni ostave u kiosku dvd-ove pa prodaju a novine vraćaju,koštao je 20 km.ja sam ga htjela uzeti ali odlučila sam čekati da se počne''pržiti''pa ću ga kupiti za 3 KM
31.08.2009, 08:32
tea lana
2255
IZVORNA PORUKA: skvo
Znate li ima li se na DVD-u kupiti crtani Vrt pod zvijezdama?
e moja Skvo ja sam cijeli grad obisla trazeci u Vrtu pod zvijezdama ali nisam nasla,medjutim u TL na Dobrinji vidim da su poceli dobivati neke igracke sa likovima iz Vrta Iko piko i Paka maka .http://www.turbolimac.com/Products/TurboLimac/Stories/In+the+Night+Garden/Default.aspx Pa se nadati da bi mogli uskoro i cd dobiti mada ja Lani to preko neta pustim
Ja neznam skidati sa rapidshare a evo pokusavam ... pa ako neko moze da skine one stare bajke tipa pepeljuga crvenkapa i to pa da mi da kraticu preko rapidshare
17.10.2009, 20:18
kana
457
dajte mi nekih linkova za pokoyooooo!!!!??? Imam na dvd ali samo 13 crtica sinhroniziranih na hrvatski sa tv nove ,al i to je nesto na youtube nema nama srodnih jezika moje dijete je odusevljeno ovim crticima,ali mislim da ce mu brzo dodijati,rebaju mu nove epizodeeee!!! Hvala unaprijed ps:Nadam se da ce barem neko odgovoriti pozitivno
19.10.2009, 08:57
Anushka
903
kano, treba ti dlc downloader na koji kopiras link koji imas na rapidshareu, ima link na stranici, ali je potesko za snaci se, iako vrijedi sve muke jer ima 104 epizode pocoya ali i ostalih crtanih tipa dore i boba graditelja isl ako imas nekoga ko se bavi time i bolje snalazi zamoli da ti pomogne,ja sa mmu prepustila pa ti i ne mogu bas pomoci sa uputama, pozz
30.10.2009, 09:41
n1kky
111
vidjela sam da je neko poodavno pitao za baby einstein kolekciju...pa ako nekoga zanima nasla sam ja nekoliko torrent linkova...ako nemate torrent mogu postaviti na rapidshare... ako ej neko zainteresiran samo recite...cim skinem postavit cu...
30.10.2009, 09:48
w.pooh
1021
n1kky hajd molim te postavi rapidshare hvala
30.10.2009, 09:49
n1kky
111
potrajati ce mozda dan dva da skinem s torrenta, malo je onih koji daju, pa cim se skine postavim na rapidshare :)
30.10.2009, 09:58
Bubana
150
Ako nekog zanima baby einstain imam ja nekoliko dvd-ova. Asja ih je rado gledala i uzivala
30.10.2009, 10:00
n1kky
111
mene zanima jel neko ima linkove ili moze postaviti na net ako ima cd-ove djecijih uspavanki... ja sam nasla neke pravo lagane pjesmice, bas klasicne uspavanke za bebu, snimila na cd (imam ih samo 7 :((( ) i stavila malenoj u sobu da pjeva kad ide spavati...zaista je smiri i pomogne da zaspi...
pa ako neko ima linkoveili tako nesto, bilo bi super da podijeli s nama... ja cu postaviti u toku dana ovo sto imam nekoliko komada