cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bolovi u stomaku

clock-img

29.12.2010, 11:57

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Petnaesta sam nedelja trudnoće i od jutros me boli donji stomak u visini kuka sa lijeve strane(ne pretjerano jako). Ne sjećam se d me ovo boljelo u prvoj trudnoći. Ne bih da paničim i da odmah lijetam kod dr pa da pitam je li ovo normalno. Inače imam konstantnu upalu bešike i kanala, kao i infekcije pa sam ko na iglama.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

29.12.2010, 12:01

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

ja sam cjelu drugu trudnocu imala te bolove,doktorica nikad nije znala zbog cega jer je sve bilo ok.
mozda da je nazoves i pitas

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

29.12.2010, 15:04

clock-img

motorcycles

pencil-img

84

I ja sam imala te bolove,govorili mi da je normalno,i super trudnoca,dok nisam zavrsila u bolnici zbog prijevrmenog poroda(posteljica bas na tom mjestu pocela da se odvaja)user posted image I sad me malo zaboli kad legnem na lijevi bok,pa izbjegavam

clock-img

29.12.2010, 18:58

clock-img

lejla80

pencil-img

1495

Ziki vrlo je moguće da je to zbog tih upala koje imaš..nadam se da ih liječiš. Ako ne, bilo bi dobro da se javiš svome dr......što je sigurno,sigurno je..
Inače ti bolovi mogu biti i zbog širenja maternice,što je normalno u trudnoći. Mene je lično bolilo zbog niske trudnoće...eto hiljadu razloga...ti svakako odi da se posavjetuješ sa dr.

clock-img

29.12.2010, 19:11

clock-img

aida.

pencil-img

2177

IZVORNA PORUKA: ziki

Petnaesta sam nedelja trudnoće i od jutros me boli donji stomak u visini kuka sa lijeve strane(ne pretjerano jako). Ne sjećam se d me ovo boljelo u prvoj trudnoći. Ne bih da paničim i da odmah lijetam kod dr pa da pitam je li ovo normalno. Inače imam konstantnu upalu bešike i kanala, kao i infekcije pa sam ko na iglama.

aaaaaa pa nisam znalaaaa..... user posted image user posted image user posted image Cestitam draga user posted image user posted image user posted image
Nemoj da brines, sigurno nije nista.. Ja sam vise od mjesec dana imala bolove kao kad cu dobiti menstruaciju... Dr. mi je rekla da je to normalno, da je sve ok, da se materica siri i da je vrlo moguce da osjecam tako neku tupu bol... A jos ako imas upalu, onda je jos normalnije vjerovatno...

Zelim ti ostatak trudnoce lak i porod jos laksi ako Bog da...
LJubim svoju sugradjanku user posted image

14.03.2010. :-) Erol

clock-img

03.01.2011, 01:06

clock-img

animagical

pencil-img

5604

pozdrav svima:) tek sam saznala da sam trudna (4+4) i posto me pocelo onako bas boljeti, kao da cu sada dobiti, a imam i neki iscjedak, ne znam da li da cekam svog dr. Murtezica da dodje s odmora ( u bosanes) ili da odem nekom drugom?? ne znam koliko je hitno... imala sam jedan miss. ab. pa brinem. a inace beta se fino duplira:)(hB) da, jos nesto-ja pijem natural wealth prenatal, onako na svoju ruku jos od prije trudnoce...jel mogu i magnezij samostalno ili da se ne igram?user posted image

clock-img

03.01.2011, 22:31

clock-img

lejla80

pencil-img

1495

Draga javi se ti nekom doktoru ako si preplašena. Pravo puno žena prođe kroz slično iskustvo na početku trudnoće, čak i prokrvare al bebice ostanu. Trebaš biti pažljiva sada na početku. Što se tiče mg to ti ne može naškoditi . Ja sam ga pila cijelu trudnoću zbog niske trudnoće i grčeva u maternici al doktor ti možda ipak da nešto za čuvanje trudnoće a što ne bi trebala na svoju ruku.. Sretno!!!

clock-img

03.01.2011, 22:49

clock-img

animagical

pencil-img

5604

hvala gledacu da sutra nazovem i sto prije odem, cim me mogne primiti... ne znam da li da idem murtezicu ili nekome drugom iz razloga sto imam hipotireozu , epilepsiju i pozitivna antifosfolipidna tijela...pa je ova trudnoca bas rizicna. ja bi kao i sve zene da odem onome ko ce me najbolje paziti pa da je i na kraj svijeta,samo da beba bude dobro.

clock-img

03.01.2011, 22:54

clock-img

lejla80

pencil-img

1495

Ne znam koliko dugo trebaš čekati da se on vrati sa odmora,.....u svakom slučaju imaš ti dosta tih privatnika što ih hvale žene. Jedan će te sigurno moći sutra primiti a ti ćeš biti puno mirnija

clock-img

03.01.2011, 23:37

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Ili pozovi pa ispricaj sta i kako osjecas ili nekog trazi, bices mirnija, neces se nervirat.

Vezano za moje bolove- upala mokracnih kanala. Zvala dr i po njenom savjetu popila litar tople uve u nekih sat vremena, legla, umotala se u cebe i kad sam se probudila bolovi prestali. Krajem nedlje ili pocetkom narede redovna kontrola.
Aida hvala

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

04.01.2011, 00:01

clock-img

animagical

pencil-img

5604

nazvacu ga sutra a ako ga ne bude mozda odem u clarususer posted image sad me mama prepade kao nije mi dobro prerano raditi vaginalni ultrazvuk...doduse ne znam ni sta bi mogao vidjeti...gm u vrh glave. jedva cekam da vidim da srce kucauser posted image

clock-img

04.01.2011, 00:08

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

IZVORNA PORUKA: animagical

hvala gledacu da sutra nazovem i sto prije odem, cim me mogne primiti... ne znam da li da idem murtezicu ili nekome drugom iz razloga sto imam hipotireozu , epilepsiju i pozitivna antifosfolipidna tijela...pa je ova trudnoca bas rizicna. ja bi kao i sve zene da odem onome ko ce me najbolje paziti pa da je i na kraj svijeta,samo da beba bude dobro.

Draga ja sam na pocetku trudnoce imala te menstrualne bolove, radilo s eo blazim kontrakcijama. Pila sam mg i apaurin od 2 mg po potrebi, kasnije mi je dr propisala i injekcije progesterona i dabroston. Šrto se tice dr. ja bih ti preporucila dr. Divanovića koji je jako jako detaljan i koji nista ne prepušta slucaju. Sretno

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

clock-img

04.01.2011, 00:10

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Za to si u pravu, ja sam nemjuci pojma da sam trudna bil kod dr kad je bila neka 4 nedelja(3 nedelje i 2-3 dan) i nije na uz nije vidjela trudnocu.

clock-img

04.01.2011, 00:31

clock-img

animagical

pencil-img

5604

ima li neko divanovicev broj? da li narcuje ili ce me primiti u dan-dva? hvala vam svima puno, stvarno ste pomogle.

clock-img

04.01.2011, 10:02

clock-img

lepao

pencil-img

320

033 663935

IZVORNA PORUKA: animagical

ima li neko divanovicev broj? da li narcuje ili ce me primiti u dan-dva? hvala vam svima puno, stvarno ste pomogle.

clock-img

05.01.2011, 00:04

clock-img

animagical

pencil-img

5604

zvala sam-uzv idem 13-og kada cu biti 6+0  a rekao mi da uzimam utrogestan 2x2 i bio je jako fin. hvala na preporuci:)

clock-img

05.01.2011, 00:06

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

Nema na cemu mila, stvarno je divan dr i jako detaljan sto je u tvom slucaju jako bitno. Sretno user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

clock-img

08.01.2011, 14:32

clock-img

lepao

pencil-img

320

ja imam ceste bolove koji traju oko sat dva i onda prestanu sat i opet tako par dana pa par dana nista...38 sedmica sam trenutno...dali smijem piti apaurin u ovoj fazi?

clock-img

08.01.2011, 14:48

clock-img

animagical

pencil-img

5604

jesi sigurna da nisu to BH? pitaj dr ipak, ne uspavljuj dijete bez pitanjauser posted image

clock-img

08.01.2011, 16:46

clock-img

Lizy

pencil-img

20

Ja ne bih na svoju ruku to radila.. normalno jeda se u tom periodu maternica priprema za prave kontrakcije.. Jesi li radila CTG? Ako te bas boli, uzmi magnezijum sumece tablete, prilegni i odmaraj.. ako apaurinom ublazis ove bolove, kako ces skontat kad nastupe prave kontrakcije?? A ti si u terminu za porod, cak i ako se sad porodis, to nije nista neobicno..
Ja sam isto 38 nedelja i meni je dr rekao da su ti bolovi OK cim je CTG uredan, odnosno beba je OK.. a meni je cak prije 10 dana poceo ispadati sluzni cep..
Ne sekiraj se, ali ipak konsultuj doktora!! Sretno!

clock-img

16.01.2011, 00:27

clock-img

Neumorna

pencil-img

14

Veliki pozzz...ja se već neko vrijeme prebacujem sa teme na temu, zavisi u kakvoj mi se situaciji tijelo nalazi. user posted image sam 4 sedmice!! Čak se user posted image na ultrazvuku ni ne vidi (normalno).....ali imam bolove u stomaku, kao kad trebam dobiti!!! Križa me bole, stomak.....I naravno to me zabrinjava, danas mi se pojavio neki smeđkasti trag na gaćicama!!!! Iskreno se nadam da je sve u redu!!  ovo mi je prva trudnoća i želim kao i sve da bude sve ok!!!!! Pozzzzz

clock-img

16.01.2011, 13:33

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

idi doktoru neumorna..
smedji iscjedak moze(a i nemora) znaciti prijeteci pobacaj. 

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

16.01.2011, 14:39

clock-img

gagach

pencil-img

1195

svako krvarenje u trudnoci ili smeckasti iscjedak treba ozbiljno shvatiti...Ne mora nista znaciti ali obavezno i odmah otidji doktoru da ti da terapiju...
Sretno i pozz

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

clock-img

16.01.2011, 16:02

clock-img

animagical

pencil-img

5604

pitaj dr da te hitno primi i pitaj da ti utrogestan, mene je isto boljelo i sada je ok. rekao mi je da se hitno javim samo u slucaju krvarenja i tog tamnog iscjetka.

clock-img

17.01.2011, 12:20

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

Ja iako jos ni ne znam jesam li user posted image idem doktoru veceras.

Danas je 9 dana poslje poslednjeg odnosa a 16 dc i ja imam jake bolove u krstima i stomaku, a od malo prije i smedjkasti trag na dnevnom ulosku.

Nadam se samo da nije nista ozbiljno user posted image .

U prvoj user posted image  nisam imala iscjedak tako da mozda ovo i nije user posted image  nego upala ili slicno, ma nemam pojma, veceras doktoru i to je to...

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

Zadnji članci

article-img