ako zelite upoznati sebe i svoje prioritete kroz tri koraka ko je zainteresovan radi se ovako:
uzmi papir i olovku ne treba se razmisljati dugo o odgovorima i ne vracati se dva puta
1 koja od ove zivotinje vam se najvise dopada podrediti po najvise ....... pa do kraja od 1 do 5
Krava , Tigar, Ovca, Konj i Svinja
2 dole navedeno opisite sa 1 rec prvo sta vas asocira kad cujete
Pas, Macka, Pacov, Kafa i More
3pomislite na osobe bliznje vama drage pa podretite sledece boje po osobama koje s njima povezujete dakle kad sledece boje procitate upisete na papir osobu koja ve podseca na njih SAMO OSOBE
Zuta, Narandzasta, Crvena, Bela, Zelena
Kome zvuci zanimljivo neka pokusa svoje odgovore ne porate pisati na RR vec za vas ( ako hocete mozete hehe) a kasnije malo budem stavila odgovore pa pogledajte
24.11.2010, 10:21
Anoniman
ustvari ako ko bude radio test nek pise da znam dal koga zanimaju odgovori
zuta-mm naran-m kuma crvena- m mama bijela- nemam pojma zelena-m tata
p.s soulmate ti je srodna dusa
< Poruku je uredio dadada -- 24.11.2010 11:03:54 >
24.11.2010, 11:06
R&T@
5982
Jadna ja ako mi je karakter lavez... ali bolje lavez nego davez
Samo ne znam kako da "prevedem" to da mi je muzev karakter dlaka, a o sexu mislim da je džezva
24.11.2010, 11:07
Anoniman
e hvala dadada ovo ostalo prevedoh al kad dodjoh do soulmate ne mogah se u trenutku setit
24.11.2010, 11:08
R&T@
5982
Joj, dadada, ljubav ti na posljednjem mjestu, muz ti lukav, a sex moze samo ujutro
24.11.2010, 11:09
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra
Jadna ja ako mi je karakter lavez... ali bolje lavez nego davez
Samo ne znam kako da "prevedem" to da mi je muzev karakter dlaka, a o sexu mislim da je džezva
ti si kraljica
24.11.2010, 11:11
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra
Joj, dadada, ljubav ti na posljednjem mjestu, muz ti lukav, a sex moze samo ujutro
ma hebo ljubav ko je vidio da se od ljubavi zivi
a sex je najbolji ujutro...kud ces boljeg pocetka dana
a za muza...necu komentarisat...odoh ga nazvati i naljepiti
24.11.2010, 12:47
koka i po
7309
crko od smijeha ... ja lajem ,muz mjauce .. ponosna jesam i to puno ...ah sto me to j...u zivotu ... familija...uvijek najvaznija ... karijera i pare na zadnjem mjestu BINGOOOOOO... fali mi romantike i sexa ..... a boje...da ne pricam
odmora mi fali to je tacno
moja Nejra ispade my soulmate a zivotinje su sve pogodile
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
24.11.2010, 23:50
klemzi
2988
životinje su sve pogodile, muž mi prede, a kafa cigare, valjda plaho volim da pušim
25.11.2010, 13:03
Anoniman
evo mojih odgovora:
konj ovca tigar krava svinja
pas = vjernost macka = oholost pacov = steta KAFA = ODMOR more = ljubav
boje su potrefile 100%, a moja srodna dusa je moja Sabinica... dusa moja...
25.11.2010, 13:43
Medić*
29
ovca konj krava tigar svinja
pas- vjernost maca- umiljata pacov- crni kafa- svaki dan more- odmor
zuta- E narandzasta- I crvena- muzic bijela- A zelena- M
Prioriteti na mjestu
opis zivotinja odgovara nam
kafa svaki dan , zasto da ne
odmora bas fali
muzicu moj vidis da te nsjvise volim
Muki tebe ocigledno necu nikad zaboraviti
25.11.2010, 13:54
Anoniman
sto jadnu oing, oing svi stavljate na zadnje mjesto ...znate kako su to pametne zivotinje...jedne od inteligentnijih ..al' fakat
25.11.2010, 14:07
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: dadada
sto jadnu oing, oing svi stavljate na zadnje mjesto ...znate kako su to pametne zivotinje...jedne od inteligentnijih ..al' fakat
meni nekako na izgled nisu lijepe
25.11.2010, 14:19
Anoniman
ja mm testirala...ne smijem ni napisati njegov poredak ...evo vam samo jedan primjer...crvena mu je fcs (fudbalski klub sarajevo) ...pa kad sam mu rekla da to nemre, onda je stavio svog rodjaka...vatrenog navijaca
25.11.2010, 14:23
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: dadada
ja mm testirala...ne smijem ni napisati njegov poredak ...evo vam samo jedan primjer...crvena mu je fcs (fudbalski klub sarajevo) ...pa kad sam mu rekla da to nemre, onda je stavio svog rodjaka...vatrenog navijaca
preispitaj ti to malo, zasto tebe nema na crvenoj mozda je tebe stavio uz kafu