Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ja sam svom vedi samo jednom stavila one pamucne pelene i stavila ga da spava kad je ustao bio je mokar do vrata nikad vise nisam stavila te samo ove jednokratne meni su one bolje a guza uvijek suha
01.12.2008, 11:16
mamina cura
1288
Sasvim je normalno da pamuk promoci. Da se ne bi desavale takve stvari postoje zastitne gacice koje se stavljaju preko platnenih pelena. Rade se od PUL materijala koji je vodonepropustan ali paropropustan i to omogucava da pisa ne ide van ali para da i guza se ne moze potpariti kao u jednokratnim. Platnene pelene su zdraviji nacin povijanja beba. Vasa je stvar koje cete pelene odabrati. Ja sam svojoj malenoj omogucila zdraviju varijantu
01.12.2008, 15:25
dana3
2128
sve vise je onih mama koje koriste platnene pelene .ja ih ne koristim josi razloga sto ipak pratim tih 40 dana i ne idem u veseraj(nemam masinu u stanu).poslije akobog da cu da kupim platnene i da ih kombinujem .kad smo kuci platnene a kad idemo malo u setnju jednokratne da ne nosim kesu sa sobom za prljave pelene.a kako mamina cura kaze svako svoje zna najbolje
01.12.2008, 15:42
mamina cura
1288
Da li si uspjela ista nabaviti? Za koje si se odlucila? Eh da si mi blize
25.02.2009, 11:41
anjica
2
evo imamo i mi jedno pitanje. Jeli netko od vas koristio violeta pelene i kakva su iskustva? pusa. naša curica se treba roditi 13.5.2009