cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Welcome to Sarajevo

clock-img

21.10.2012, 22:42

clock-img

Medić*

pencil-img

29

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: tajra

Skorpija, "raskuci" tebe teacherkauser posted image

user posted image user posted image meni kad dodju raja iz dijaspore obicno ne daju nista da platim vec oni casteuser posted image

Uh, zato ti svasta nabrajas user posted image Kod nas nije tako, mi placamo ovdje a oni bi trebali tamo kod njih kada idemo. Medjutim mi odavno nigdje ne idemo, sem svekrvi user posted image

Meni cim se najave dijasporci, ja velim bujrum ali i mi za dva dana putujemo user posted image

Salim se naravno, jedan dan oni placaju, drugi dan mi :)

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

21.02.2014, 09:55

clock-img

ženica

pencil-img

11

Dolaze mi prijatelji iz inostranstva na proljece, i zelim da im pokazem Sarajevo i BiH na najbolji moguci nacin :D
Razmisljala sam o destinacijama koje da im pokazem, ali voljela bih cuti vase prijedloge user posted image

Carsija, crkve, katedrale i džamije će svakako obici. Tunel spasa, Vrelo Bosne, Skakavac, Vlašić, Mostar, Jablanica i most na Neretvi i onaj muzej....hm...treba mi jos dobrih prijedloga????

clock-img

21.02.2014, 10:03

clock-img

EEDITH

pencil-img

1217

http://www.sarajevo-tourism.com/bos/galerija.wbsp
imaš sve informacije user posted image

da dodam visoko-piramide,olimpijske planine,ima se ta obići

< Poruku je uredio EEDITH -- 21.2.2014 10:05:02 >

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

Zadnji članci

article-img