kako slatkoooo a on njuska da je i njemu malo
Imala sam psa kada sam bila mladja, i ne bi mi smetalo da i moja ljubica odrasta sa cukicom.
Usisas svaki dan, malo obratis paznju ako bas ne mozes da se opustis, a kako je pas kucni i cist i vakcinisan i zdrav mislim da nemas potrebe za velikom brigom. :)
Ja ni sada kada imam macu, a ni kada sma imala psa nisam prala ruke nakon mazenja. Jednostavno zaboravim i ne mislim da treba. Mozda grijesim, ali...
I ta stalna dezinfekcija ruku nije bas dobra. bebi treba da stekne imunitet, a ne da mu ubijes i lose i DOBRE bakterije. :)
A kao sto rece neko, sta sve bebare ne stavljaju u usta, eeeee, pseca dlaka je jos super.
Ljubi bebanu i jedan veliki maz maz za cukicu! I uzivajte!
@ziki...pas ne moze zivjeti bez covjeka...on je, tako reci, ljudska kreacija...i u svakom slucaju za djecu je jako dobro da zive i rastu uz neku zivotinju...iz vise razloga...a i za odraslog covjeka...puno je vise za nego protiv...vjeruj mi
znam ja ovo al psu nije mjesto u stanu vec napolju da ima prostora da trci, da ima svoju kucicu. Pa se skladno tome i bira vrsta psa koji moze podnijeti klimu. To je moje misljanje. Ja sam kao mala imala psa, imala je svoju kucicu, u kucu ulazila da napravi belaj kad je niko nije vidjeo. Mnogo sam voljela i jos volim tog psa, nisam protivnik ljubimaca i druzenja sa njima vec njihovog drzanja u zatvorenom prostoru. I moj pas nije bio vezan, vec je po ogradjenoj avliji trcala i igrala se.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
IZVORNA PORUKA: ziki
IZVORNA PORUKA: dadada
@ziki...pas ne moze zivjeti bez covjeka...on je, tako reci, ljudska kreacija...i u svakom slucaju za djecu je jako dobro da zive i rastu uz neku zivotinju...iz vise razloga...a i za odraslog covjeka...puno je vise za nego protiv...vjeruj mi
znam ja ovo al psu nije mjesto u stanu vec napolju da ima prostora da trci, da ima svoju kucicu. Pa se skladno tome i bira vrsta psa koji moze podnijeti klimu. To je moje misljanje. Ja sam kao mala imala psa, imala je svoju kucicu, u kucu ulazila da napravi belaj kad je niko nije vidjeo. Mnogo sam voljela i jos volim tog psa, nisam protivnik ljubimaca i druzenja sa njima vec njihovog drzanja u zatvorenom prostoru. I moj pas nije bio vezan, vec je po ogradjenoj avliji trcala i igrala se.
daj...neces mi reci da su pudle, joksirski terijer, pekinezer, mini snaucer, pinc, westi, maltezer & co ...kao i njihovi mjesanci psi za avlije....prije bih ja izdrzala vani da zivim nego oni...normalno je da neces dogu drzati u stanu od 30m2