Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Stvarno bi bio red da poprave stranicu jer pola toga ne mogu otvoriti, i duznost je administratora i vlasnika stranice da ona pravilno funkcionise, jer uzimaju novac od reklama (ja sam ekonomista i radim u marketing agenciji, pa eto, malo i o finansijskom dijelu )...
ovdje si u pravu skroz moja suzy... krajnje vrijeme da se jave.. al eto i meni kao moderatoru nema jos nikakvih odgovora...cccc
11.07.2008, 13:49
ziki
1815
Sad je dobro, ništa ne mogu da opipam sve se lijepo spojilo i zaraslo, fala Bogu. to je nešto što se često dešava kad su bebe krupne, zvuči strašno ali nema posljedica po bebu ako se fino proprati, fiksira, pažljivo kupa i oblači. Kosti glave se prilagode porođajnom kanalu, glavica izađe bez problema ali ramena ne mogu da se prilagode i zato može da dođe do loma ključne kosti. ( Tako mi je objasnio pedijatar koji je vodio Tarika a i amidža mog muža koji je ginekolog)
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
17.07.2008, 23:15
aazra
2141
Ziki, bas mi je zao, jesi li ga ipak rodila prirodno s obzirom da je bio tako krupan? nadam se da nece ostati neke posljedice...