cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Vitamini za trudnoću

clock-img

25.05.2015, 11:05

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: LILLO

Da li neko koristi orthomol natal? Dobila sam preporuku za njih da su dobri vitamini narucito za mlijeko i dojenje..u prvoj trudnoci sam pila prenatal od nw i omegu 3 isto nw..kontala sam opet uzeti te ali mi hvale i preporucuju ove pravo..nisu nesto ni jeftini..user posted image

ja ga pijem..skup jeste al meni je dobar...nemam nikakvih nuspojava..doduse nisam imala ni s prenatalom u prvoj tridnoci..mada zene kazu da deblja a jesam nabila 20 kg user posted image a sada em mi se apetit ne povecava em mi je probava redovna...svako jutro prije 7 user posted image , natjera me da ustanem iz kreveta user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

25.05.2015, 22:37

clock-img

LILLO

pencil-img

75

Uzela sam i ja da probam jedan mjesecuser posted image ..nekome kazu odgovara nekome ne..kao probavu nekome uspori..za debljanje nisam cula a mislim da se od tih vitamina ne mozes udebljati..svi su oni u sustini isti samo ovaj orthamol ima par minerala vise nego ostali..ja sam sa prvim dobila 9 kg na porod otisla sa 69 kg..cijelu trudnocu sam pila sve vitamine i jela sam 3 puta dnevno i rodila sam bebu od 4 kg..doduse slatko nisam jela ali voca sam kamion pojela..i vode sam pila svaki dannpo 2 l..stalno sam bila zedna..kontala sam da nije secer medutim svi nalazi su bili uredu..jednostavno mi organizam trazio..

Beba je nešto što u sebi možeš nositi devet mjeseci, na svojim rukama tri godine a u srcu do smrti......

22.04.2014..21:41..rodilo se mamino sunce..moj Arijan
27.11.2015..očekujemo seku ili bracu abd

clock-img

27.05.2015, 02:07

clock-img

Bella.88

pencil-img

-15

Ja mislim da nije do prenatala,nego do kasike Bogami
Ja ga pijem vec 3godine bez prestanka
U prvoj trudnoci dobila 31kg,à sad jedva 15kguser posted image
Istina je da otvara apeti zato sto ima puno B vitamina,e sad do nas je hocemo li navalit na milku ili jabukuuser posted image
Mae bih na milkuuser posted image

jun 2013 stigao vitez naš :)

jun 2015 guzna mala upotpunila nas svijet:)

clock-img

27.05.2015, 19:41

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: Bella.88

Ja mislim da nije do prenatala,nego do kasike Bogami
Ja ga pijem vec 3godine bez prestanka
U prvoj trudnoci dobila 31kg,à sad jedva 15kguser posted image
Istina je da otvara apeti zato sto ima puno B vitamina,e sad do nas je hocemo li navalit na milku ili jabukuuser posted image
Mae bih na milkuuser posted image

ma ja sam inace zlohrana malo jedem...kod mene je bila voda 10kg otislo na porodu i jos 5 u prvih 7 dana user posted image i jesam jela cokoladice...sad slabo i slatko jedem a ni vodu ne zadrzavam user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

09.09.2015, 11:28

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

PRENOS POSTA

IZVORNA PORUKA: manka

Da li je neka koristila neke od ovih vitamina...imam preporuke za obe, ali ne mogu se odluciti?

Do kraja 12tj sam pila Folacin, sad mi je ukljucen MG Direct s B Complex, i trebala bih krenut s vitaminima.

Hvala

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

09.09.2015, 12:32

clock-img

manka

pencil-img

28

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

PRENOS POSTA

IZVORNA PORUKA: manka

Da li je neka koristila neke od ovih vitamina...imam preporuke za obe, ali ne mogu se odluciti?

Do kraja 12tj sam pila Folacin, sad mi je ukljucen MG Direct s B Complex, i trebala bih krenut s vitaminima.

Hvala

Ovdje mislim na razliku izmedju Hipp mama i Natal Ortomol..

clock-img

09.09.2015, 12:35

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

svi su ti vitamini isti,uzmi koje god hoces..

Hello, it's me...

clock-img

10.10.2015, 10:09

clock-img

cukica

pencil-img

1

Zdravo, nedavno smo kupili 2 kutije Bayerovog Elevit Pronatal u Ljubljani. Dodje 100 tableta u jednoj kutiji a piju se 1 na dan. Rok trajanja je 11.2016 a kupljene su u septembru ove godine. Mogu se kupiti pojedinacno ili zajedno. Platio sam ih €45 a prodao bih za 80km pojedinacno ili 150KM obe kutije. Molim vas javite mi na privatnu poruku ukoliko ste zainteresovane.

clock-img

16.02.2016, 09:16

clock-img

Angelica

pencil-img

282

Meni ginekolog uključio hipp mama, a sa prvom trudnoćom sam pila folnu kiselinu i prenatal.

clock-img

05.03.2016, 17:05

clock-img

Enisa1989

pencil-img

20

IZVORNA PORUKA: Angelica

Meni ginekolog uključio hipp mama, a sa prvom trudnoćom sam pila folnu kiselinu i prenatal.

hipp mame i prenarala sastav je isti :)

19.06.2016.

Zadnji članci

article-img