IZVORNA PORUKA: LILLO
Da li neko koristi orthomol natal? Dobila sam preporuku za njih da su dobri vitamini narucito za mlijeko i dojenje..u prvoj trudnoci sam pila prenatal od nw i omegu 3 isto nw..kontala sam opet uzeti te ali mi hvale i preporucuju ove pravo..nisu nesto ni jeftini..
Kazu da su dobre ali cini mi se dodju i oko 90-100 KM. Meni je dr. Divanovic u prvoj trudnoci rekao za njih ali mi je onda rekao da ni prenatal centravitov (dietfarm) nije nista losiji (on ima vitamine i omegu dodje po 30 tableta i jednog i drugog) i da je uz uravnotezenu prehranu podjednako dobar kao i orthomol natal (taj valjda ima samo malu nijansu minerala vise i koliko shvatih ne treba dodatno magnezij ali ja zbog nekih drugih stvari moram svakako vise magnezija unositi).
Forumasica
rose pije orthomol natal pa mozes joj poslati pp i pitati za iskustva.
Mislim iskreno da je to sve u 5 deka.
Kod mene je ista kombinacija i u drugoj trudnoci, pila prvo nw folnu kiselinu, onda presla na prenatal, uz to redovno pijem vecu dozu magnezija i donata i kljukam se maticnom mlijecu.
Cula sam da ima i neki sokic u dm-u za trudnice (hippov), drugarica ga pila i kaze da je super ali eto ja nikako da uzmem.