IZVORNA PORUKA: mama_mo
Vidjela sam već par dana da mi je šav "popustio", tačnije konci popucali na dva mjesta i rana se otvorila, može li samo zarasti ili moram, opet na šivanje??? Imala sam epi prije 10 dana. Možda postoji odgovor, ali stvarno nemam puno vremena da tražim. Ako može koja mama da mi odgovori. Hvala unaprijed!
Ovo se i meni desilo, prilikom odlaska na wc (muka ziva) popustili su konci na medjici i prema desnom guzu. Prema guzu je sraslo i nekako, a medjica
katastrofa. Cijelo se vrijeme salim kako sam fenomen od zene, imam ne dvije vec tri rupe
, jer zaista izgleda grozno, meni licno izgleda da je medjica rasivena. I tako sam ja skontala da cu morati na popravni, u Sanasi je popravka epiziotomije 200 KM, a u Travniku ima klinika za rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju, mozes traziti kojeg god doktora hoces da te uradi
.
Sad u ovu nedjelju odem ja na Jezero kod doktora i pregleda on mene na UZV kaze sve super, a ja njemu nisam ja zbog tog dosla nego sto mi je mala u neredu, medjica rasivena. Kaze on skini se da pogledam
. I tako on gleda, gleda, zagleda i na kraju kaze nije medjica rasivena, to vam se cini, samo nije jos srasla (a porodila sam se 16.01.), rana
- tako je nazvao vjerovali ili ne, pa mozete zamisliti kako gospodja izgleda, je OK, suha je. I dao mi je vaginalete, sprej da prskam tu ranu, nikad do sad nisam cula za njega i neke tablete da pijem 6 mjeseci. Pa se ja pitam kako je to rana OK?!