Hvala vam drage moje na svemu, bas mi je bilo lijepo citati ove cestitke i za bebicu i za godisnjcu, nisam mogla ljepisi poklon dobiti. Nisam stigla ranije da se javim, ustvari nisam ni palila racunar, jer sam se mucila sa zutilom, po citav dan sam cijedila mlijeko i davala mu jer nije htio da sisa, nije imao stolica, ali vec je bolje, mada je jos zut. Moramo se muciti jos koji dan da ne zavrsimo u bolnici. Slicice cu staviti, nadam se da nije tesko, nisam do sada pokusavala.
Ruzo, ja sam malog iznijela u tankom bodicu dugih rukava i preko gegice bez rukava, naravno i kapica, mada taj dan nije bilo tako toplo kao ovih zadnjih 5-6 dana. Sto se tice para i da sam htjela dati, nisam mogla, jer me svekar odvukao, bio mi u tom momentu napristupacniji, covjek se pogubio, niko nije ni kontao da cu sporoditi, a dok su se vratili po stvari sve je bilo gotovo. Nista nisam imala sa sobom, samo sam iz torbe koju inace nosim uzela maramice, labelo, a mobitel sam sakrila u okvir za naocale. Ko kakvo siroce, ni kese nisam imala. Sad tek vidim da se nisat ne moze planirati, ja sam kontala da ce to mbiti po pravilu , bolovi na 15 , pa na 10 itd,a ja cu u medjuvremenu moci da dopunim stvari. Ajd nek je gotovo.
Veliki pozdrav u i pusa svima