IZVORNA PORUKA: veeseelaa
slažem se s tobom, ja sam jako brzo nakon poroda počela da izlazim, mislim čim sam se oporavila od epizitomije
Jednostavno sam takav tip, volim izaći, dodjerati se, smijati se, plesati i vidjeti prijatelje, moj suprug je liberalan čovjek sa njim ne dolazim u konflikt radi mojih čestih izlazaka
Ne kontam žene koje nigdje ne izlaze, pri tom ne mislim na popodnevne kafe....
Smatram da svaka žena da bi bila sretna mora izlaziti s prijateljicama bez prisustva supruga
Slazem se sa jednim dijelom, a to bi rekla ovako : Svaka zena mora njegovati odnose i s prijat., tj.ne zapustiti ih poslije udaje kako se to cesto desava... Ok mi je izlaziti i s muzem, ali da on meni brani da ja idem van s prijat. ili ja njemu s prijateljima e to mi je vec bezz...
A s ovim bas MORA I DA BI BILA SRETNA se bas i ne slazem... Neko je recimo sretan i ako izlazi samo s muzem, a s rpijat.samo na popodnevne kave i to je ok
Neko je sretan jer svugdje ide s muzem i to je ok, mada ja mislim da ipak treba i malo slobode i jednom i drugom
Evo recimo mm svaki vikend izlazi s prijateljima, meni niko ne brani da izlazim s prijat. ali je problem sto su se moje prijatelj.promjenile... Kao vise im nije to zanimljivo, smeta im buka, dim, glasna muzika, kao nije to vise za njih
Odemo mi na kavu i na pice navecer, ali to sse sve svodi kuci do 10h.... I nebi ja sad muzu branila da on ide s prijateljima, ko je meni kriv kad moje nece da izlaze... Al imam zato dvije "lude", otkacene, jedna u Sa, druga na moru, e te kad dodu onda nema kuci prije 5 ujutro
I da ja i mm izlazimo zajedno ako ne svaki onda svaki drugi vikend, tj,kad ima tko malenu pricuvati, kad je sveki raspolozena