28.10.2010, 15:58
20552
to ti je draga sve do bliskosti, ja i moj brat smo se do sada čuli više puta a večeras se i vidimo
Jednostavno veže nas sve i svašta, čujemo se ujutru kad ustanemo, on nazove da vidi kako je moja malena ostala u vrtiću, da nije bilo frke, ja nazovem njega da vidim kako je snaha jer je trudna, pa kasnije se čujemo da vidimo kako posao ide itd
28.10.2010, 16:31
6133
vesela pa viđam i ja svoga brata svaki da ali mi smo u istom gradu,zašto se nebi viđali. ali da smo u različitim državama kao sisgo vjerovatno se nebi toliko viđali,niti bi im se ja uplitala ni davala savjet niti im išta pametovala njemu i njegovoj ženi.a posteno da kazem nebi ni zvala svaki dan.imam novaca ali nemam za rasipanje.da zovem svaki dan ameriku računi bi mi bilo po 2000 km a toliko za telefona stvarno nemam.
< Poruku je uredio milenium -- 28.10.2010 16:34:10 >
28.10.2010, 17:01
6978
milenium ne bi se vidjala tako cesto da nije u istom gradu ( ali se vidjas ) pa ne vidja se ni on sa svojom sestrom tako cesto nego u nekoliko godina se vide i normalno ej da provedu vise vremena skupa jer se opet narednih nekoliko godina ne vide , po tvom sada ispade ja ne trebam kad odem u BIH da se cesto vidjam sa njim (pojasni mi ovu svoju misao ) i da sigurno ne naziva toliko jer ne vjerujem da ima toliko novca iko za bacanje pa nije sestra udata za Onura hahahha i ja nigdje ne vidjeh da se njoj zaova uplice ako ej ensto rekla za bebu pa Boze moj rekla sam i ja jetrvi akda sam vidjela sliki na kojoj njena mala jede cokoladu curica 2 mjeseca rekla sma da to nije lijepo "pa sta " a tek sta sve pricam sa bratom "nema tajni" ON mije brta i kazem kako stavri stoje.