cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Zaova

clock-img

24.04.2015, 13:23

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: palachinken

Ja sam evo angažovala kolege iz ureda da vas prate po temama, nisam sama taj kapacitet user posted image

user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

24.04.2015, 13:33

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

ja sam čula da zaove mogu biti jako teškali
kad se moja snaha javi user posted image
no nevejrujem , ja sam jako zauzeta u žiuvotu sobom user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

24.04.2015, 13:53

clock-img

Finepex

pencil-img

537

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ja sam čula da zaove mogu biti jako teškali
kad se moja snaha javi user posted image
no nevejrujem , ja sam jako zauzeta u žiuvotu sobom user posted image

Sto se tice zadnje recenice slazem se, user posted image , ali kako ces ti o tome nekome pricati kada je glavna sikiracija STA JE ZAOVA REKLA. danansji dan zaove. Odnos zaove i svekrve,...ma da bog da im Bog platio. user posted image Te price su smijesne. Treba ona prvo da iskulira. Da joj bude apsolutno svejedno. Da predje preko onoga sta je bilo. Da pokaze da joj je svejedno sta drugi misle, kazu a kamoli splektare protiv nje. Ne mozes ti nekome to pricati ko to nije naucila.

clock-img

06.05.2015, 17:10

clock-img

silverwolf

pencil-img

11

Mila nije me to uvrijedilo,mi smo vec odlucili da cemo se vjencati i prije toga,samo smo eto sad malo ubrzali :D. Ona je naravno bila odusevljena sve dok nije saznala da sam trudna. user posted image

clock-img

01.04.2016, 12:56

clock-img

Snah

pencil-img

1

Mislim da potpuno razumijem kako se osjecas i mislim da nemoze NIKO KO NIJE DOZIVIO DA MU ZAOVA PRAVI PROBLEM,znati kako je to ruzno i kako tte moze izbaciti iz takta. Jedno je fin odnos izmedju brata i sestre,a drugo je njeno preseravanje i cinjenje stvari koje vam unose pometnju u brak. Naravno ne znaci da su sve zaove takve,ima ih i normalnih koje znaju svoje granice i trude se da ne prave probleme ni bratu i snahi a ni dr.. Ja imam brata i znam kako se voli,al znam i gdje su mi granice i nikad ne bih dozvolila da se bilo ko radi mene posvadja,a s druge strane imam zaovu zbog koje imam probleme godinu i po,zato draga moja ti DOBRO PAZI KAKO SE PREMA NJOJ OPHODIS,NEK JE TVOJA SAVJEST CISTA,A njoj nek ide na dusu sve sto radi,nemoj misliti o njoj,pravi se da ne postoji,a gledaj svog muza i da njemubugodis,a on ce sam nadoci na to da vam je ona smetnja.

Zadnji članci

article-img