Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ja sam evo angažovala kolege iz ureda da vas prate po temama, nisam sama taj kapacitet
24.04.2015, 13:33
veeseelaa
20552
ja sam čula da zaove mogu biti jako teškali kad se moja snaha javi no nevejrujem , ja sam jako zauzeta u žiuvotu sobom
24.04.2015, 13:53
Finepex
537
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ja sam čula da zaove mogu biti jako teškali kad se moja snaha javi no nevejrujem , ja sam jako zauzeta u žiuvotu sobom
Sto se tice zadnje recenice slazem se, , ali kako ces ti o tome nekome pricati kada je glavna sikiracija STA JE ZAOVA REKLA. danansji dan zaove. Odnos zaove i svekrve,...ma da bog da im Bog platio. Te price su smijesne. Treba ona prvo da iskulira. Da joj bude apsolutno svejedno. Da predje preko onoga sta je bilo. Da pokaze da joj je svejedno sta drugi misle, kazu a kamoli splektare protiv nje. Ne mozes ti nekome to pricati ko to nije naucila.
06.05.2015, 17:10
silverwolf
11
Mila nije me to uvrijedilo,mi smo vec odlucili da cemo se vjencati i prije toga,samo smo eto sad malo ubrzali :D. Ona je naravno bila odusevljena sve dok nije saznala da sam trudna.
01.04.2016, 12:56
Snah
1
Mislim da potpuno razumijem kako se osjecas i mislim da nemoze NIKO KO NIJE DOZIVIO DA MU ZAOVA PRAVI PROBLEM,znati kako je to ruzno i kako tte moze izbaciti iz takta. Jedno je fin odnos izmedju brata i sestre,a drugo je njeno preseravanje i cinjenje stvari koje vam unose pometnju u brak. Naravno ne znaci da su sve zaove takve,ima ih i normalnih koje znaju svoje granice i trude se da ne prave probleme ni bratu i snahi a ni dr.. Ja imam brata i znam kako se voli,al znam i gdje su mi granice i nikad ne bih dozvolila da se bilo ko radi mene posvadja,a s druge strane imam zaovu zbog koje imam probleme godinu i po,zato draga moja ti DOBRO PAZI KAKO SE PREMA NJOJ OPHODIS,NEK JE TVOJA SAVJEST CISTA,A njoj nek ide na dusu sve sto radi,nemoj misliti o njoj,pravi se da ne postoji,a gledaj svog muza i da njemubugodis,a on ce sam nadoci na to da vam je ona smetnja.