IZVORNA PORUKA: veeseelaa
a ne nismo mi njoj dali jer se dorekla u kući...i da s enije odrekla 1997 u kući djela ja bih isti poklon njoj poklonila...
pa ja to ne razumijem, odrekla se i otišla u podstanare
od ove priče je sve počelo
zašto se neke žene odreknu imovine i odu u postnare, sa svojom obitelji
jesu li te žene, sestre, zaove toliko dobre il šta???
i to je sva priča
ja da imam zaovu logično mi je da ona ima dio kuće kao i mm a ne da ide u postanare, u protivnom bi jako promijenila mišljenje o roditeljima mm
to je moj stav
ja da imam sina i kećrku i da mi kći ide u postanare a sin sa ženom da dobije etažu??? budi Bog s nama
ne treba ja da umrem da se riješi stvar o tome ja svo vrijeme
inače al zaista poznata sam u familiji i raji kao osoba koju materijalno ne zanima, ni sama ne znam šta imam, jako sam površna
i masu puta sam rekla da ono što je imovima svekrve i svekra je njihova imovina i masu puta im rekla da sve rasprodaju i uživaju, djeca nek sebi zarade
ona nije morala u podstanare...
ona je mogla ostati u kući, imala je i gdje...
al nije želio njen budući muž...
njega joj nije birao brat...
nikada joj nije rekao da ide iz kuće...
nikadaaaaaaaaaaaaaaaaa....
čak šta više ....
otišla je al Bog je svjedok...svjedok svemu pa i kiriji...
a odrekle su se tada obe ...
jer kuća nije bila legalizirina i lakše bilo te papire ganjati jednom...
pa je bila devastirana...on imao pogodnisti...
i svo održavanje on je radio one nisu mogle pomoći...od toga su krenuile a ne od prakse i tradicije vesela...jer nedavno su oni poklonili nešto imovine koja je nasljedtvo njihove rahmetli majke koja ima 3 brata...
zato nemoj da dereš mečku...
u tuđim cipelama bila nisi i ne znaš jel žuljaju
al jedna je tvrdnja koja stoji
snahe se ne mješaju u to...i nije njihovo da se mješaju... sad je drugi par rukava što sma ja sebi našla muža koji misli isto kao i ja...hB....jer jednom da je napravio razliku među spolovima u bilo kom smislu...ja bi mu ga otkinula da vidi kako je biti žena....i ne bih sa njim djecu rađala sigurno